in

Overleden man in speeltuin Assen zat aan kleine kinderen

De politie uit Assen kwam eerder vandaag af op een melding van een mogelijk z*dendelict in een speeltuin in de Drentse plaats. Toen agenten ter plaatse kwamen, moest er een man gereanimeerd worden. Die hulp mocht niet meer baten, zegt de politie tegen RTL Nieuws.

In het begin van de middag kwam een melding dat een man zich ongepast gedroeg richting een kind in een speeltuin”, meldt de politie. Hij zou o.a aan een minderjarig meisje hebben gezeten en wilde haar ver krachten. “Vervolgens zouden een aantal personen op deze man zijn afgegaan, waarbij een schermutseling is ontstaan. Als gevolg daarvan is de man overleden.”

Lees ook  Gevangene PI Vught pleegt zelfmoord

Inwoners van Assen
De verdachten en de overleden man komen allemaal uit Assen. De politie onderzoekt nog wat er zich precies in de speeltuin heeft afgespeeld. Volgens een woordvoerder van de politie hoort ook de melding van het vermeende z*dendelict bij het onderzoek.

Burgemeester Marco Out van Assen laat zich vanmiddag bijpraten door de politie. Out zal daarna ‘zeker poolshoogte’ gaan nemen bij het speeltuintje, zegt een woordvoerder van de gemeente.

Lees ook  Hulphonden bekogeld met vuurwerk: ‘Een hond heeft de hele middag gebibberd’

24-jarige man gooit eigen hond van gebouw en krijgt maar 3 jaar cel

Overleden man speeltuin Assen viel al weken kleine kinderen lastig