in

Ouders zijn woedend nadat een verpleegster de mond van hun baby dichtplakte om hem te doen zwijgen.

Baby’s huilen. Ze kunnen nog niet praten om ons te zeggen wat ze nodig hebben, of om te laten weten dat er iets aan de hand is. Kijk naar de baby op de foto – hij heeft tape over zijn mond, maar het waren niet zijn ouders die zijn mond dichtplakten. De verpleegsters van een ziekenhuis op de Filipijnen deden dit! De ouders van de baby, Ryan Noval en Jasmine Badocdoc, waren begrijpelijk geschokt om hun zoon te zien slapen met tape over zijn mond.

Lees ook  Na tien jaar kwam hij erachter dat zijn vrouw meerdere affaires had: “Ze deelde veel meer dan alleen haar lichaam”

De verpleegster zei dat hun zoon Yohanne te luid huilde en melk nodig had. Dus in plaats van zijn behoefte te vervullen, vonden ze er niet beter om dan zijn mond dicht te plakken en hem letterlijk de mond te snoeren!

De moeder vroeg de verpleegster om de tape te verwijderen. Maar de arrogante dame zei de moeder dat ze dat maar zelf moest doen! Uiteindelijk verwijderde de verpleegster de tape, en je kunt het al raden, de babyjongen huilde! Er zat zelfs een beetje huid op de tape.

Lees ook  Olifanten worden mishandeld in een Duitse dierentuin – dit moet stoppen!

Vader Noval maakte foto’s van het tafereel en postte ze op Facebook. Hij waarschuwt ouders dat je er niet zomaar van mag uitgaan dat je baby veilig is in het ziekenhuis.

Toen mijn zoon geboren werd, stond zijn wiegje naast mijn bed en verloor ik hem geen seconde uit het oog. Dat lijkt ons de enige oplossing om dit soort toestanden te vermijden.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Vrouw begraaft echtgenoot die in Afghanistan om het leven kwam. Dan vindt ze een brief die hij aan zijn dochter schreef.

Ouders plannen begrafenis voor 10-jarige met kanker. Dan opent ze haar ogen en zegt 7 woorden die hen stomverbaasd achterlaten.