in

Ouders zijn razend nadat een buurman de stekker uit het springkasteel trok waardoor de kinderen gevangen zaten.

Het begon allemaal als een dag vol vreugde en blijdschap, maar op het einde waren de kinderen aan het huilen, de ouders woedend en moest de politie gebeld worden om tussenbeide te komen.

Deborah Romero had een feestje gepland voor de eerste verjaardag van haar dochter Diana. Het moest een vreugdevolle dag met familie en vrienden worden. Deborah huurde zelfs een DJ in en een springkasteel om de dag extra plezierig te maken.

Maar die pret kwam abrupt ten einde toen de ouders zagen dat het kasteel aan het afgaan was, waardoor een dozijn kinderen van amper 2 of 3 jaar oud gevangen kwamen te zitten. De ouders kwamen meteen te hulp en brachten hun schreeuwende kinderen in veiligheid vooraleer ze zouden stikken.

Lees ook  Amy lag vijf jaar in het ziekenhuis door een notenallergie, en nu is ze 'eindelijk thuis'

“Chaos, complete chaos”, herinnert de peter van Diana, Glenn Hunt, zich. “Enkele kinderen huilden. Een van hen was echt getraumatiseerd door het voorval. Een ander kind verwondde zijn been.”

De familie wist niet wat er gebeurd was totdat ze de bewakingsbeelden bekeken. Ze zagen hoe een van de buren in hun tuin wandelde, de stekker uittrok en rustig wegwandelde.

“We denken dat hij dacht dat hij de installatie van de DJ zou uittrekken, maar dat was niet het geval. Hij trok de stekker van het kasteel uit”, zei politieagent Frank Sabol later.

Lees ook  Belastingaangifte mogelijk niet meer gratis

De politie identificeerde de man, maar toen ze hem wilden ondervragen weigerde hij mee te werken en eiste hij een advocaat. “Ik moet zeggen dat dit zeer onverantwoordelijk gedrag is”, zei Sabol nog.

“Ik was geschokt”, zei Hunt. “Compleet geschokt dat iemand het lef zou hebben. Neem het recht niet in eigen handen en berokken anderen geen schade, zeker kinderen niet.”

Vind jij dat deze man gestraft moet worden voor zijn daden? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Deze school voert opnieuw “billenkoek” in om ongehoorzame kinderen te straffen – Ben jij het hiermee eens?

Echtgenoot hakt de handen van zijn vrouw af omdat ze hem geen kinderen kon schenken. Dan verneemt hij waarom ze niet zwanger kan worden.