in

Ouders verliezen hun 3 kinderen bij ongeluk, 1 jaar later gebeurt er een wonder

We kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om één of meerdere kinderen te verliezen. Veel ouders denken niet dat ze in staat zouden zijn om dit verlies te accepteren, maar Chris en Lori deden dat wel. Zij verloren hun drie kinderen.

Het tragische verhaal van dit gezin is niet alleen ontroerend, maar ook heel bijzonder.

In mei 2007 overkwam de familie Coble een vreselijke tragedie. Moeder Lori reed met haar drie kinderen naar huis, de 5-jarige Kyle, 4-jarige Emma en de 2-jarige Katie zaten op de achterbank. Plotseling reed er een vrachtwagen in op de gezinsauto. De vrachtwagen met een lading van 20 ton reed maar liefst 110 km per uur.

Lori kan zich niets van het ongeluk herinneren; haar man Chris moest haar vertellen dat haar intens geliefde kinderen waren overleden.

Lees ook  Zien! Dít is de 'dubbelganger' van Monique Westenberg

De vrachtwagenchauffeur was al eerder beboet voor te hard rijden en werd schuldig bevonden aan de dood van de drie kinderen.

In Amerika worden vrachtwagenchauffeurs betaald op basis van de hoeveelheid gereden kilometers. Het gevolg hiervan is dat veel chauffeurs te snel rijden en onvoldoende uitrusten als ze moe zijn. Na het ongeval, probeerde het koppel om de wet- en regelgeving in de vrachtwagenindustrie te veranderen, in de hoop dat ze hiermee levens zouden redden.

Maar zes maanden na de tragedie gebeurde ook er ook iets geheel onverwachts, een gebeurtenis die Chris en Lori weer hoop gaf.

Lori bleek zwanger van een drieling! Twee meisjes en een jongen. Voor Lori en Chris is het overduidelijk dat hun overleden kinderen hier iets mee te maken hebben.

Lees ook  Man verm*ordt vriend, omdat ballen elkaar raken tijdens trio

In mei 2015 vierden Ashley, Ellie en Jake hun zevende verjaardag.

“Ik denk dat het een wonder is. Ik denk dat Kyle, Emma en Katie daar iets mee te maken hebben. Ik vermoed dat ze hebben ons geholpen, en ik voel dat ze dit mogelijk hebben gemaakt “, zegt Lori.

Hoewel niets het leven van hun overleden kinderen kan vervangen, zijn wij van mening dat de liefde voor Kyle, Emma en Katie én de liefde voor de drieling de ouders zal helpen hun leven op de rit te krijgen.

Deel dit familieverhaal met je familie, als het je ook zo aangrijpt.

Moeder verkoopt wiegje van doodgeboren zoontje in een ´garageverkoop´- 1 week later komt de koper terug met een verrassing

Dit meisje vraag prins William om als een paard te galopperen – wat volgt laat de hele zaal in een deuk liggen