in

Ouders van 1-jarig meisje Batya online gepest om haar uiterlijk

De 1-jarige Batya werd geboren met een hernia van het ruggenmerg en twee zeldzame syndromen: het Pfeiffer syndroom en het Antley-Bixler syndroom.

Halverwege de zwangerschap, waren de dokters niet zeker of Batya de geboorte zou overleven. Dus raadden de dokters aan om een abortus te plegen, maar het kleine meisje haalde het tegen alle verwachtingen in.

Haar opmerkelijke uiterlijk zorgde ervoor dat brutale mensen doodsbedreigingen en haatdragende boodschappen stuurden aan het gezin. Daar was het gezin kapot van.

“Ze zeiden dat we haar beter hadden doodgedaan,” zegt papa Naffi Goldman aan The Daily Mail.

Batya lijdt aan twee zeldzame syndromen: het Pfeiffer syndroom en het Antley-Bixler syndroom. Alsof dat nog niet lastig genoeg is, is het meisje ook doof, blind en kan ze moeilijk ademen.

Lees ook  Als tiener werd ze ver kracht en raakte ze zwanger - 77 jaar later krijgt ze een aangrijpend telefoontje

Haar ouders, die in Manchester wonen, praten nu openlijk over alle haat die ze ontvingen omdat we geen abortus hebben gepleegd toen Batya in de baarmoeder zat.

In het begin waren de verpleegkundigen niet overtuigd dat Batya het zou overleven. Toen ze werd geboren, kreeg ze ademhalingsproblemen, maar overleefde ze het hele gebeuren.

“Haar hoofdje werd groter en haar ogen puilden uit. Ik kon meteen zien dat haar ruggenwervel niet recht was. Ze was angstaanjagend om naar te kijken,” zei Naffi aan Daily Mail.

“Het was angstaanjagend voor ons. We wisten meteen dat de toekomst zeer, zeer zwaar zou worden voor ons.”

De liefde die haar ouders hadden was ondanks alles overweldigend. Waar het koppel echter niet op was voorbereid, was de vele reacties die zouden volgen. Moeder Racheli ondervond dit toen ze foto’s van haar dochter op Facebook plaatste. Mensen scholden haar uit en werd verbaal mishandeld. De familie kreeg ook doodsbedreigingen.

Lees ook  Wrede dierentuin trekt klauwen leeuwenwelpje uit zodat kinderen met depressief dier kunnen spelen.

Een bepaalde opmerking op de foto van haar dochtertje was de volgende: “Vind je het normaal dat dit creatuur in leven houdt?”

Zowel Naffi als Rachel zijn radeloos door de vele onmenselijke opmerkingen die ze kregen. Ze kunnen niet begrijpen waarom mensen zo haatdragend zijn.

“Mensen zeiden me, ‘waarom zet je zo’n creatuur op de wereld, je had haar moeten dooddoen.’ Het brak onze harten,” zei Naffi.

NOOIT, zouden we zo’n haat mogen accepteren.

Iedereen verdient recht op leven, iedereen verdient respect. Deel dit als je akkoord gaat!

Monique Westenberg blikt in emotioneel bericht terug op pittig 2018

Zwangere vrouw ondergaat echografie na 8 jaar proberen – Wat dokter ziet op scan, verbaast hem