in

Ouders laten driejarige alleen met een babysitter: uren later vecht ze voor haar leven op de eerste hulp

Het verlaten van je jonge kind in de zorg voor anderen is iets dat iedereen vroeg of laat moet doen.

Of het nu gaat om hen naar de kleuterschool te sturen of om een babysitter in te huren om voor hen te zorgen, wanneer je weer aan het werk moet, moet je weer aan het werk.

Veel mensen kiezen voor het laatste. Ze kiezen ervoor om een ​​man of een vrouw te huren om voor hun kinderen te zorgen, en doen daarbij verschillende controles om ervoor te zorgen dat ze de juiste keuze maken. Toch kunnen gevaarlijke individuen soms door het net glippen.

Op 8 maart dit jaar kregen de hulpdiensten een alarmerende oproep.

De driejarige Hannah Wesche was om zeven uur ’s morgens achtergelaten door haar vader met haar babysitter, Lindsey Partin.

Enkele uren later werd Wesche echter bewusteloos gevonden door de politie na een noodoproep. Ze had ernstige ademhalingsmoeilijkheden.

Lees ook  9 tips om je tanden zelf witter te maken

Het was Partin zelf die de oproep had gedaan. Ze zei dat Hannah de dag ervoor was gevallen en haar hoofd had gestoten.

Hannah werd overgebracht naar het Fort Hamilton Hospital en vervolgens naar het kinderziekenhuis van Cincinnati in kritieke toestand.

Tijdens een eerste hoorzitting erkende Partin dat hij had uitgehaald Hannah en beweerde dat de drie-jarige als gevolg daarvan met haar hoofd op een harde cementen vloer was gevallen.

Op dit moment onderzoekt de politie nog steeds precies hoe Hanna haar verwondingen heeft opgelopen.

Volgens Fox 19 vocht Hannah’s vader, Jason Wesche, de tranen terug toen hij bevestigde dat zijn dochter waarschijnlijk niet zal overleven.

Partin is sindsdien beschuldigd van een misdadige aanval en een gevaar voor kinderen – de aanklacht kan worden verhoogd als Hannah sterft.

“Het leven van dit kleine meisje hangt aan een draad. Dit soort zaken scheuren je hart uit. Ik begrijp niet waarom of hoe iemand een kind pijn kan doen, “zei Butler County Sheriff Richard Jones op maandag.

Lees ook  Krijgen we nog een koude winter? Dit zeggen meteorologen erover

“Doe achtergrondcontroles, praat met buren, vrienden en familieleden voordat je iemand naar je kinderen laat kijken, weet met wie je je baby’s alleen laat.”

Een pagina van GoFundMe is door Hannah’s vader gestart om geld in te zamelen om haar de best mogelijke service te bieden.

Volgens Britse bron Metro heeft Babysitter Partin Hanna zo veel schade toegebracht dat ze nu hersendood is.

Toen het kleine meisje in het ziekenhuis aankwam, werden artsen gedwongen delen van haar hoofdhuid te verwijderen om de aanzienlijke zwelling in haar hersenen te verzachten.

Helaas lijken hun inspanningen tot nu toe tevergeefs geweest te zijn – haar ouders zeggen dat ze zich voorbereiden op het afscheid en dat ze haar life support-machines binnenkort uitzetten.

Deel dit artikel alstublieft met je vrienden en familie, zodat zij extra voorzorgsmaatregelen nemen bij het kiezen van wie zij hun baby’s willen achterlaten.

Schwarzenegger ontketende een ongelofelijk bizarre rechtszaak. Hij gaat alle oliebedrijven vervolgen wegens “moord.”

62-jarige leeft 3 jaar dakloos: tot de politie een vergeten bankrekening ontdekt