in

Oudere man slachtoffer van vandalen – nu wordt zijn wraak door duizenden mensen met lof onthaald

Het was een perfecte aankoop. Dat dacht ten minste de 84-jarige Peter Maddox toen hij een nieuwe wagen kocht.

Maar waar hij echter geen rekening mee had gehouden, was de reactie van fotografen en toeristen, die woedend waren met de aankoop.

Het pittoreske dorpje Bibury ligt in het zuiden van Engeland.

Idyllische oude stenen huisjes in nauwe steegjes, met groene heuvels en een lange, sliertige rivier op de achtergrond. Het is een van de meest gefotografeerde dorpjes in Engeland en heeft zelfs een eigen foto op het Engelse nationale paspoort.

Dus toen de 84-jarige Peter Maddox zijn nieuwe wagen parkeerde voor zijn huis, waren bezoekers gefrustreerd.

Ten slotte, wat was er nu zo vervelend dat Maddox’ wagen niet thuishoorde in het pittoreske dorpje? Wel, de auto was, euh, geel.

Lees ook  Moeder stopt eindelijk met borstvoeding nadat haar dochter negen jaar oud werd.

De felle kleur van Maddox’ wagen had voor veel ophef gezorgd.

Iemand kerfde de wagen met “GA WEG” op de voorkant van e wagen, terwijl er een andere persoon de ramen stuk sloeg terwijl het mooi geparkeerd stond.

Volgens The Telegraph werd de schade geraamd op zo’n 8000 euro. Uit angst voor meer problemen besloot Maddox zijn auto in te ruilen voor een iets saaier model.

“Het autobedrijf kon hem snel een andere wagen geven. En hoewel hij best treurig was toen hij zijn gele auto verloor, wilde hij niemand meer vervelen met het felle kleur. Hij wil gewoon vredig door zijn dorp kunnen rijden,” zegt zijn schoondochter Marie aan The Telegraph.

Maar dat was niet het einde van het verhaal. Het autobedrijf hielp Peter Maddox echter met perfecte wraak! Dus organiseerden ze stoet met allemaal gele auto’s die doorheen het pittoreske dorpje rijden.

Lees ook  Mishandelde hond beland in een politiebureau, waar hij vind waar hij al die tijd naar op zoek was

Mooie steun dus voor de 84-jarige man!

Honderden gele autootjes reden door het verraste dorpje.

“Het antwoord was fantastisch en overweldigend; mensen uit het hele land waren naar het dorpje afgezakt, en zelfs mensen uit andere landen deden mee,” zegt Matty Bee, die het evenement organiseerde, aan de BBC.

Dus, wat er in het dorpje zal gebeuren in de toekomst, dat blijft een raadsel, maar het is duidelijk dat de oude Peter Maddox de steun kreeg van heel wat mensen!

Bekijk het konvooi met gele auto’s in het pittoreske dorpje hieronder:

Ik vind trouwens dat de 84-jarige man zijn zonnige persoonlijkheid zou mogen uitdrukken hoe hij wil – zelfs is dat een gele auto!

DEEL en steun deze man!

Hond slaapt 11 jaar op straat, wordt wakker na een dutje en beseft dat zijn hele wereld is veranderd

Siamese tweeling geboren met hoofd aan elkaar gegroeid – zie hoe ze er twee jaar na de scheiding uit zien