in

Oudere hond vastgebonden aan hek met briefje: “Ik heb niet geleerd om braaf te zijn”

Een hond in huis halen is een grote verantwoordelijkheid. Ze hebben niet alleen voedsel nodig, maar ook hygiene, en moeten vaak buiten worden gelaten.

Maar de eigenaar van deze hond vond dat hij geen goede manieren had, dus in plaats van het dier te trainen, dumpte hij hem koudweg met een briefje aan zijn nek.

De 10 jaar oude zwarte labrador werd gevonden aan hek in het Britse Kent. Rond zijn nek hing een briefje waarop stond “ik heb niet geleerd om braaf te zijn”.

“Hallo, kan iemand me adopteren? Mijn baasje heeft me na 10 jaar gedumpt, omdat ik niet geleerd heb hoe ik braaf moet zijn, dus ben ik hier waar hij me heeft gevonden,” stond op het briefje.

Lees ook  Een dokter onderbreekt de les en gaat naar deze tiener – als ze begrijpt wie hij is, breekt ze uit in tranen

“Bedankt om voor me te zorgen, sorry voor het ongemak.”

Deze eigenaar besloot zijn trouwe hond te dumpen, als een vuilniszak, na 10 jaar. De arme stakker was dan ook erg in de war en gestresseerd.

De dierenbescherming zoekt naar meer informatie op sociale media om de eigenaar te vinden, want het dier was niet gechipt.

“Deze oudere zwarte labrador was vastgebonden aan een hek,” staat op Facebook te lezen.

“We zouden graag met de eigenaar spreken om te weten waarom hij de hond heeft achtergelaten. Als iemand problemen heeft met zijn hond, is dit zeker niet de juiste manier om ermee om te gaan.”

Lees ook  P*dofiel koppel filmde zichzelf terwijl ze kleine kinderen m*sbruikte inclusief de kinderen van hun vrienden

“Niet de juiste manier”
“Hem een nieuwe thuis geven is de laatste optie, maar dit is niet hoe ze het moeten doen, dus zouden we het appreciëren om informatie te krijgen over de eigenaar, zodat we met hem kunnen spreken.”

Later kwam het nieuws dat de eigenaar werd opgespoord en dat mensen hadden aangeboden om de hond te adopteren.

Laten we hopen dat deze aardige pup nog lang kan leven met een baasje dat van hem houdt. Geen enkele hond zou gedumpt mogen worden, zeker niet een oude hond die slechts een huis heeft gekend.

’Ik verlinkte mijn ex bij de belastingdienst’

Vrouw gebruikt hond als wapen in filmpje van verkeersagressie