in

Oude vrouw ziet 4 indringers in tuin – wanneer ze beseft wat ze aan het proberen zijn, stromen de tranen

De meeste mensen zouden waarschijnlijk bezorgd zijn wanneer ze een hoop jongeren die ze niet kennen plots op hun eigendom zagen.

Voor Gerry Suttle, een 75-jarige vrouw, die een arrestatiebevel had, gebeurde dit namelijk.

Maar toen Gerry besefte wat de jongens aan het doen waren, kon ze haar tranen niet meer bedwingen.

De bejaarde vrouw woont in Riesel, Texas. En net zoals vele andere oudere personen, wilde ze niets anders dan in alle rust te kunnen wonen in haar huisje.

Maar zonder hulp was het moeilijk. En voor Gerry, die een hele grote tuin had, was het moeilijk om haar tuin te onderhouden en het gras af te rijden.

Dus, groeide het gras heel hoog.

Het probleem is echter dat in het dorpje waar Gerry woont, er een wet is die het verbiedt dat mensen hun gras langer dan 45 centimeter laten groeien.

Toen de politie dus opmerkte dat Gerry haar gras niet afgereden was, stuurden ze haar een melding dat ze moest verschijnen in de rechtbank.

Lees ook  Help, doet mijn navigatie het na 7 april nog wel?

Gerry zag echter nooit die melding, en daagde dus niet op wanneer ze moest voorkomen voor de rechtbank.

Uiteindelijk kwam het zo ver dat de politie een arrestatiebevel had voor de oudere dame – op ei zo na zou ze in de cel belanden.

Het nieuws verspreidde zich doorheen het dorp, en toen vier jonge broers van dezelfde familie, genaamd Reynolds, het verhaal van Gerry zagen op TV, schoten ze in actie.

De broers konden namelijk niet begrijpen dat deze arme vrouw gearresteerd zou worden in handboeien.

Ze hadden haar nog nooit ontmoet, maar ze zouden haar niet naar de gevangenis laten gaan zonder haar eerst te proberen helpen.

Dus brachten ze elk een grasmaaier mee naar Gerry’s huis en begonnen ze het gras af te rijden en het onkruid te plukken.

Het werd meer dan het gras afmaaien alleen. Hiermee wilden ze Gerry gewoon redden, door een simpele hand uit te rijken aan een medemens.

“We hebben haar nog niet ontmoet, maar ze is 75 en heeft hulp nodig in haar tuin. Dat is het minste dat we kunnen doen,” vertelde Blaine, een van de broers, aan News10.

Lees ook  André en Monique samen gespot in WC-hokje

Toen Gerry de vier jongens hard zag werken in de hitte, kon ze haar ogen niet geloven. En toen stroomden de tranen.

De goeie daad van de jongens werd al snel een gespreksonderwerp in het dorp. Andere buren hoorden ervan en voegden zich bij de jongens.

In twee uur tijd, was de hele tuin gesnoeid, en zag hij er mooier uit dan ooit tevoren. Gerry’s arrestatiebevel werd vervolgens ingetrokken dankzij de vier jongens.

“Ik ben niet erg spraakzaam. En ik had ook geen woorden voor wat deze jongens voor me gedaan hadden,” zei Gerry aan News10.

Bekijk het nieuwsbericht over de gebeurtenis:

Dit verhaal toont dat je nooit een boek mag beoordelen naar zijn kaft, en het geeft me hoop voor de mensheid.

Klik op ‘leuk’ en deel om hommage te betuigen aan deze jonge mensen die ouderen helpen!

Disney investeert €80 miljoen euro om kinderziekenhuizen minder angstaanjagend te maken voor kinderen.

Twee joggers horen rare geluiden in het bos – en redden uiteindelijk hun leven