in

Oude hond krijgt kerstgeschenkje: Zie zijn reactie wanneer hij ziet wat er in beweegt

Iedereen weet dat je flink moet geweest zijn als je wilt dat de kerstman je een geschenkje brengt.

En dat is een goeie zaak voor de hond Cash, die zich perfect gedroeg het afgelopen jaar!

Drie jaar geleden verloor hij zijn zusje. Maar hij wist niet dat zijn kerstgeschenkje wel iets heel speciaal zou zijn voor hem. Er zou namelijk nog een viervoeter bij de familie komen!

Cash, de hond, was een brave hond het afgelopen jaar. Een hond die altijd lief is, trouw, en zijn baasjes dolgraag ziet.

Jammer genoeg stierf Cash zijn zusje Rosie, drie jaar geleden. Sindsdien bleef Cash alleen achter bij zijn twee baasjes. En het lijkt erop dat de kerstman een speciaal idee had voor hem dit jaar…

Lees ook  Deze hond werd zo lang in een kooi opgesloten dat zelfs het slot vastgeroest was. Maar wacht tot je dit ziet …

Net op tijd voor kerstmis, ontving Cash een extra speciaal geschenk. Hij vermoedde dat er iets stond te gebeuren, en toen zijn baasje thuis kwam, stond Cash geduldig te wachten voor de deur.

Toen z’n baasje binnenkwam met een klein pakje, kon Cash echter niet wachten om het deksel open te doen. En eenmaal hij zag wat er in het pakje zat, werd hij de gelukkigste hond ter wereld.

Gelukkigste hond ter wereld

Cash nam het deksel eraf, en daar zat het dan, een kleine, schattige puppy. Cash zijn nieuwe beste vriend en familielid.

Lees ook  Duitse herder vangt kogels op om jonge baasje te beschermen tegen gewapende inbreker.

En de reactie van de lieve Golden Retriever is een van de liefste die ik ooit heb gezien!

Cash kon nauwelijks geloven wat hij zag. Hij rook aan de kleine pup, die kalm zijn nieuwe omgeving aan het inspecteren was.

Hij sprong in het rond en kon nauwelijks zijn enthousiasme verbergen. Cash had eindelijk opnieuw een nieuwe beste vriend, en hij zou hem alles leren dat hij wist.

Bekijk Cash zijn geweldige reactie hieronder:

Wat een geweldig kerstgeschenk voor deze lieve hond. Klik op “leuk” als zijn reactie ook jouw dag beter maakte!

Op 63-jarige leeftijd was ze de helft van haar lichaamsgewicht afgevallen met deze 7 simpele tips

Moeder bevalt van dochter na bevalling van 40 uur – dan ontdekken dokters tweede verrassing