in

Orka gestrand op de rotsen en schreeuwt om hulp – Dit is er wat er gebeurde toen ze werd gevonden

Voor de kust van Canada kom je regelmatig grote groepen orka’s tegen. Op deze plek is dat vrij normaal. De prachtige dieren zijn op zoek naar eten in het voedselrijke water. Echter gaat deze jacht niet helemaal zonder gevaar. Deze orka ondervond dat net iets te goed.

Het arme dier zwom net op de verkeerde moment het ondiepe water in. Het tij begon namelijk te keren waardoor ze op de rotsen belande. Ze wist dat ze een groot probleem had. Het leek erop alsof ze ging huilen om hulp.

Ze werd al snel gevonden door een goed oplettende wanderlaar. De man belde dan ook gelijk voor hulp. De kustwacht was er dan ook zeer snel bij met vrijwilligers om de orca te redden.

Lees ook  "Ik sms'te nog 'rij voorzichtig'. Even later is hij verongelukt"

Tussen de vrijwilleigers zat ook een dierenarts. Hij wist gelukkig om op tijd te melden dat de huid van de orca veel te fragiel is om de orca over de rotsen terug het water in te slepen. Ze moesten de orca dus op een andere manier zien te redden. Tot ze iets wisten moesten ze het dier beschermen tegen de warmte en uitdroging.

Lees ook  Lara (34): 'Ik ga geen borstvoeding geven; ik wil mijn s*ksleven terug'

Ze hebben de orca acht uur weten koel en nat te houden via natte handdoeken en een water slang. Dit was het enige wat ze konden doen op het moment. Ze moesten wachten tot het tij weer hoog genoeg was om haar te kunnen redden.

Na acht uur kon ze eindelijk weer terug de zee in. Ze werd herenigd met al de vrienden van haar groep. Vlak voordat ze weer de zee intrekt lijkt het of ze haar redders bedankt.

Deel deze bijzondere reddingsactie met iedereen die je kent op Facebook.

Bruid heeft last van een vreemde jeuk, die maar niet weg gaat – Dan ontdekt ze dat ze een erge ziekte heeft

Papa vraagt “Waar is je broer?” Het antwoord van het babymeisje doet iedereens harten ogenblikkelijk smelten.