in

Orang-oetan wijst naar het verband van de vrouw. Zijn volgende verzoek laat de omstaanders vol ongeloof achter.

Toen Darci Miller samen met haar verloofde, Jason Costello, de dierentuin in Indianapolis bezocht, was ze op zoek naar een beetje afleiding. De arme vrouw herstelde van haar 12e operatie, en ze dacht dat de lieve diertjes haar een beetje zouden opbeuren.

Maar in het openbaar verschijnen, maakte haar ook een beetje onzeker omdat ze onder de verbanden bedekt was. Ook haar littekens waren nog zichtbaar. Zoals verwacht was er heel wat gestaar en vingerwijzen, maar ditmaal kwam het niet van nietsvermoedende kinderen of arrogante volwassenen.

Een nieuwsgierige orang-oetan genaamd Rocky was erg gefascineerd door de verbanden van Darci. Hij wist meteen dat er iets aan de hand was, dus scheidde de kleine kerel zich af van de rest van zijn familie en stapte op haar toe.

Lees ook  Poes Diva gedrogeerd, mishandeld en in sloot gedumpt

Enkele jaren geleden liep Darci zware brandwonden op nadat ze een vuurtje probeerde aan te steken. De vlammen troffen haar arm, schouders, nek en gezicht. Het enige wat Rocky zag was het eindresultaat, maar hij wilde kost wat kost met haar “praten” en hij probeerde met haar te communiceren op de enige manier die hij kende.

Rocky was nooit naar school geweest, dus hij wist niet dat wijzen en staren als onbeleefd beschouwd worden. Maar het medelevende kereltje voelde aan dat de vrouw zich onzeker voelde, en hij wilde dat ze haar verbanden zou verwijderen zodat hij kon zien wat haar zo droevig maakte.

Haar verloofde Jason zei: “Hij wil dat je het hem toont. Dit is gestoord. Hij wil het zien.”

Rocky bleef naar haar wonde staren en dan naar het gezicht van Darci om te laten zien dat hij het begreep. Nadat de twee een goede 20 minuten “kletsten” vertelde een dierenverzorger dat dit gedrag normaal was – toch voor Rocky.

Lees ook  Dakloze man vraagt een 24-jarige om geld – een minuut later krijgt hij een aanbod die hij niet kan weerstaan

Orang-oetans staan bekend voor hun empathie, maar doorgaans communiceren ze alleen met mensen die ze kennen. Rocky blijkt echter iets meer extrovert, en hij houdt ervan om vriendjes te maken met unieke mensen zoals Darci!

“Ik had hem graag een knuffel gegeven. Hij makte mijn dag echt goed, en hij toonde dat dieren soms meer medeleven tonen dan mensen.”

De dierentuin legt uit dat de interesse van Rocky aantoont dat hij echt bezorgd om haar was. Darci geeft aan dat deze ervaring haar voor de rest van haar leven zal bijblijven.

Bekijk de fascinerende ontmoeting hieronder!

Redders proberen zwerfhond en haar pasgeboren pups te helpen tijdens verschrikkelijke storm

Indonesisch dorpje doodde en spietste bedreigde tijger “om te zien of het bovennatuurlijk was.”