in

Opnieuw beelden gelekt van Patricia Paay die een ´Golden Shower´ doet

Het is inmiddels al ruim drie jaar geleden dat het berichte filmpje van Patricia Paay online verscheen. Mocht je het nooit gezien hebben dan zullen we het kort proberen voor je samen te vatten± Patricia had dorst en haar vriend moest nodig plassen.

Goed, dan weet jij waarschijnlijk wel genoeg en zo´n vorm van ´plezier´ noemt men dan een Golden Shower. Dat filmpje verscheen vervolgens als eerste op Twitter en Geenstijl publiceerde vervolgens een artikel met een linkje daarnaartoe.

Lees ook  Moeder kocht laatste chocoladereep voor kinderen alvorens hen te wurgen en lichamen te verbranden.

Zowel Geenstijl als de Twitteraars kwamen vervolgens voor de rechter te staan. De website moest bijvoorbeeld 30.000 euro aan schadevergoeding betalen aan Paay.

Patricia Paat doet het weer!
Voor Patricia Paay was het lekken van deze filmpjes, die ze overigens zelf naar het scheen ook al via Whatapp naar vrienden had verstuurd natuurlijk een grote ramp. Maar gelukkig beschikt de inmiddels 71/jarige geboren Rotterdamse ook nog over een hoop zelfspot. Zo getuig deze foto van Richard Groenendijk die hij maakte voor het RTL4 programma Het Perfecte Plaatje:

Lees ook  Gezin laat hond achter bij verlaten huis – toen kwam zijn redder in nood

Eindelijk vrij: man zit 44 jaar onschuldig gevangen

Amber Brantsen deelt zomerse vakantiefoto’s waar je mond van open valt!