in

Ophef om Bikinifoto Heleen van Royen (55)

Heleen van Royen geniet van een zonnige vakantie in Portimão. Het is in het zuiden van Portugal nog altijd gemiddeld 25 graden, dus trekt de 55-jarige schrijfster haar bikini uit de kast. En dat laat ze zien!

Op Twitter deelt Heleen een foto van haar bikinibody. “Ik ben heel even elders”, schrijft ze bij de onderstaande foto.

Volgers hopen dat Heleen van haar vakantie geniet en een aantal geven haar complimentjes. “Lekker strak in je vel hoor!” schrijft iemand bijvoorbeeld.

Lees ook  Paarden moesten in ingestorte stal leven, met dak zo laag dat ze zelfs niet recht konden staan.

Maar er breekt ook een discussie uit onder haar fans. Een ‘fan’ schrijft naar Heleen: “En daarom gaat Nederland strakjes in een lockdown.

Mensen zijn hardleers. Ik gun ieder zijn/haar plezier hoor, maar gebruik toch je hersenen. Blijf gewoon eens THUIS!” Anderen:

Andere volgers van Heleen vinden deze kritiek nergens op slaan. “Geen idee onder welke steen jij leeft, maar je kan momenteel beter ergens anders zijn. De situatie in Nederland is beroerder dan in veel andere landen”, reageert iemand bijvoorbeeld.

Lees ook  Hartverscheurend moment waarop stervende man zijn hond voor de laatste keer knuffelt.

Heleen is sinds juli de trotse oma van een kleindochter. Haar dochter Olivia van Royen is deze zomer bevallen van een zoon, Spencer. Het is het eerste kleinkind voor de schrijfster van onder meer S*xdagboek.

Monique gaat met schoonzus Roxeanne

Uitgemergelde baby ontdekt in klerenkast, moeder hoopte dat ze zou sterven