in

Opdringerige man stuurt bloemen naar elk café van het dorp nadat vrouw hem op Facebook blokkeerde.

Een enge man stuurde bloemen naar 18 cafés in zijn buurt nadat een vrouw hem geblokkeerd had omdat hij haar teveel uit had gevraagd. De bloemen geadresseerd aan de “dochter van de huisbaas” werden geleverd aan elke bar in Atherton in Greater Manchester. Bij elk van de bloemen zat een kaartje met de woorden: “Het spijt me.”

De 17 andere verraste ontvangers waren eerder verward. Een vrouw postte op Facebook of nog iemand de bloemen gekregen had. “Heeft er nog iemand bloemen gekregen in de pub?”, vroeg Natasha Paige Freeborn op Facebook. “Degene die naar The Punchbowl gestuurd worden hebben een briefje ‘aan de dochter van de huisbaas’, dus opende ik ze … want dat ben ik, en het briefje erbij leest: ‘Het spijt me.’”

Lees ook  Wat had Marco Borsato met Maan?

Ze leerde algauw dat ze niet de enige was, want kort daarop antwoordde een café-eigenaar. “Ik was verheugd dat iemand me bloemen had gestuurd totdat ik besefte dat ze niet voor mij waren. Maar van wie ze ook zijn, die persoon moet erg wanhopig zijn om excuses aan te bieden door naar elke pub bloemen te sturen.”

Uiteindelijk kwam ook de juiste geadresseerde van de bloemen naar buiten, zeggende dat de bloemen werden opgestuurd door een man die ze enkele dagen eerder online geblokkeerd had.

Lees ook  Jongen springt in ijskoude sloot om paard van verdrinkingsdood te redden

Lyndsey Murray Sapiente (34) zei dat het enige wat de man wist dat haar familie een bar had in Atherton.

Lydnsey, wier vader eigenaar is van de Taphouse, vertelde aan Manchester Evening News: “Ik heb hem nooit ontmoet, ik leerde hem via Facebook kennen.”

“Hij bleef me maar uitvragen en ik zei dat ik het te druk had met werk en mijn zaak, en dat ik niemand als hem wilde. Maar hij bleef maar vragen en vragen, tot op het punt dat ik hem moest blokkeren. Daarom biedt hij zijn verontschuldigingen aan.”

Ondertussen blijft de man gewoon geblokkeerd …

Doritos lanceert “vrouwvriendelijke” en “stille” chips, exclusief voor vrouwen.

Aldi roept diepvriesgroentjes terug nadat er een rat in een van de zakjes werd aangetroffen.