in

Opa verhindert dat kleinzoontje (4) in supermarkt Haarlem ontvoerd wordt.

Maandag beleefden Trienke Heitlager en haar echtgenoot de schrik van hun leven toen een vreemde man probeerde om hun kleinzoontje (4) te ontvoeren.

Oma en opa waren boodschappen aan het doen in de supermarkt aan de Paul Krugerkade in Haarlem, toen het kleintje naar de speelhoek wilde.

De grootvader bleef in de buurt, terwijl oma ging winkelen. Plotseling werd het jongetje benadert door een man die hem over het hoofd aaide en wilde vastgrijpen en meenemen.

Lees ook  Krachtige foto’s laten zien hoe ANDERS het leven van een kind kan zijn op verschillende plekken op aarde

Opa had het echter allemaal zien gebeuren en riep naar de man dat hij zijn kleinzoon moest lossen. De vreemde man schrok en sloeg op de vlucht.

Trienke waarschuwde in een Facebookbericht voor de vreemde man. Het winkelpersoneel zou duidelijke beelden hebben van het voorval.

Bijna een jaar geleden deed zich in Haarlem een gelijkaardig incident voor. Toen was er een man op de markt die een peutertje (2) optilde en het op een lopen zette. Het is niet bekend of het mogelijk om dezelfde dader gaat.

Lees ook  Na 32 uur in de operatiekamer zakken de artsen op de grond in elkaar. Maar wat hen gelukt is? Daarvoor is de patiënt hen eeuwig dankbaar!

Woede over varkens die gebruikt worden als crashtestdummy

Ruzie loopt uit de hand in station: man onder aankomende metro geduwd