in

Opa ontmoet zijn pasgeboren kleindochter in ziekenhuis – seconden later beseft hij dat zijn dochter gelogen had over alles

James Keleman is al zijn hele leven omringd geweest door vrouwen. Toen hij opgroeide had hij twee zussen, en als volwassene bracht hij vier dochters groot. En nu, als grootvader, heeft hij twee prachtige kleindochters.

En daar is niks verkeerd mee. Maar toen nog een andere dochter zwanger werd, hoopte James echt op een jongetje.

Desalniettemin was hij nog steeds blij om opnieuw opa te worden van een nieuw meisje.

Net op zijn verjaardag ontving James een telefoontje van zijn dochter Carie, die hem vertelde dat ze bevallen was van een nieuw meisje. Over een geweldig verjaardagsgeschenk gesproken.

Lees ook  Zoon na verschrikkelijk auto-ongeluk terug tot leven gewekt. Jongen wordt wakker en vertelt mama wat hij in de hemel gezien had.

James haastte zich naar het ziekenhuis om zijn nieuw kleinkind te ontmoeten.

Van zodra hij toekwam in het ziekenhuis, merkte hij een grappige sfeer op in de kamer. Zijn dochter keek hem aan met een ondeugende blik. Ze vertelde hem dan dat er iets was dat ze nog niet had gezegd.

Het bleek dat de hele familie een klein geheim had gehouden voor James. Ze hadden gelogen tegen hem.

Carie was eigenlijk bevallen van een zoon, en niet van een meisje zoals ze hem had gezegd. Dit was de eerste jongen in de familie, voor generaties ver.

Lees ook  Vrouw vindt straathond met zes puppy’s – als ze dichterbij kijkt, ziet ze een handje tussen hen uitsteken.

Maar dat was nog niet de enige verrassing. De opa en zijn pasgeboren kleinzoon hadden niet alleen dezelfde verjaardag, maar ze delen nu ook dezelfde naam. De jongen kreeg de naam Landry James Elbe.

Wat een schattige verrassing voor deze opa! Je kan het moment bekijken waarop hij te weten komt dat hij een kleinzoon zal krijgen.

Deel dit hartverwarmende verhaal met al je vrienden om hun dag op te vrolijken!

Argentijnse trofeejager probeert olifant neer te schieten – wordt vertrapt en overlijdt

Vrouw houdt verdrinkend paard uren vast – dan toont een boer hoe een reddende engel eruit ziet