in

Ook deze foto van Tinderdate lijkt niet helemaal op het daadwerkelijke meisje!

Tinder is een geosociale datingapplicatie (app) voor smartphones, die het gebruikers toelaat andere gebruikers te beoordelen op basis van hun profielfoto’s door naar links (geen interesse) of naar rechts (interesse) te “swipen” (vegen).

Indien beide gebruikers een “match” hebben doordat ze elk naar rechts “geswipet” (geveegd) hebben, kunnen ze met elkaar chatten en desgewenst afspreken voor een fysieke ontmoeting. De applicatie is beschikbaar voor toestellen met iOS of Android.

LEES OOK!
Supermarktmanager Mieke ontfermt zich over kinderen van winkeldief: ‘Een hart van goud’

Door middel van geolocatie kunnen gebruikers van Tinder zien welke gebruikers zich in hun omgeving bevinden. Maar dat een foto op Tinder niet altijd is wat het lijk wist je vast wel.

Foto op Tinder
Sommige mensen doen zich namelijk iets anders voor dan wie ze zijn. We zagen ook al een gast die een Tinderdate har gescoord die totaal niet op haar foto’s leek! En dat heeft natuurlijk geen zin, je valt uiteindelijk door de mand! Deze gast had een date met een meisje van Tinder. Eenmaal aangekomen was hij behoorlijk verrast door hetgeen wat hij aantrof.

LEES OOK!
Sandra (30) verbrandde haar gezicht: 'artsen moesten alle spiegels bedekken'

Vrouw levend opgegeten door varkens nadat ze in stal instortte

Roxeanne Hazes: Ik trapte voorruit auto ex eruit