in

Ontvoerde twintiger werd niet verkr*cht en v*rmoord: Dankzij 1 truc die haar moeder haar geleerd had

Alleen naar huis gaan ’s nachts is iets wat veel vrouwen proberen te vermijden. Maar je kunt het ook niet altijd vermijden. Gelukkig is het over het algemeen veilig om dat te doen, hoewel dit afhangt van bepaalde factoren zoals locatie en tijd.

Het leven nam een plotse wending voor Jordan Dinsmore toen ze pas 20 was.

Jordan botste op 3 vreemde mannen die haar opwachtten toen ze thuis kwam van haar werk.

En hun bedoelingen waren alles behalve goed.

De drie mannen stolen Jordan haar bankkaart en waardevolle bezittingen voor ze haar in haar wagen dwongen, met een pistool.

Ze werd gedwongen om te rijden want geen enkele man wist hoe ze haar manuele wagen moesten besturen. Dan vertelden ze haar dat ze verplicht s*ks zou hebben met minstens een van de mannen.

De situatie was vreselijk, maar Jordan wist dat ze snel moest denken en handelen, dus dacht ze ‘wat zou mama doen?’.

Lees ook  Kattenmoordenaar schiet huisdier van buur dood nadat ze op hek tussen hun tuinen was gesprongen.

Inderdaad, Jordan haar leven kon in tragedie geeindigd hebben was het niet voor wat haar moeder haar verteld had, zij was namelijk zelf in staat om te ontsnappen van s*ksueel geweld op de universiteit, vertelde Jordan aan ABC News 4.

De goede raad van haar moeder spookte door haar hoofd: “Laat ze niet alleen zijn met je.”

“Mijn moeder vertelde me altijd, ‘laat ze niet alleen met je zijn, want dan ben je hulpeloos, niemand zal je zien of horen en je geraakt er niet uit zonder hulp.”

Maar in de auto had Jordan echter maar weinig opties: ofwel zou ze misschien verkr*cht worden, en sterven, of ze zou uit de wagen springen terwijl hij reed.

Duidelijke keuze

Maar plots, werd de keuze duidelijk, met dank aan haar mama: Jordan opende de deur van de wagen en gooide zichzelf er uit.

Lees ook  Reisbureau is op zoek naar een hond om hondvriendelijke vakanties te beoordelen.

Een auto in de buurt stopte en hielp Jordan, die verrassend genoeg geen schrammetje had. Vandaag zegt ze dat het enige waar ze spijt van heeft, is dat ze de reactie van die mannen niet heeft gezien wanneer ze uit de wagen sprong.

“Ze zaten in een rijdend voertuig, zonder chauffeur, en een 20-jarig meisje was net slimmer dan hen,” zegt ze. “Ik wou dat ik hun verraste smoelen zag op dat moment, zodat ze wisten dat ik een slachtoffer kon geweest zijn maar het niet was!”

Twee van de smeerlappen werden later gearresteerd.

Wat een geluk dat Jordan’s moeder zo’n waardevol advies gaf aan haar dochter! Deel aub dit artikel met iedereen die je kent op Facebook, om vrouwen te helpen om deze levensbelangrijke tip te delen!

Bekijk hieronder een fragment over het voorval.

Serveerster verdraagt jarenlang onbeschofte klant – wanneer hij sterft gebeurt het ondenkbare

27-jarige sterft op tragische manier van kanker, dan ontdekt familie 24 uur later haar Facebookbericht