in

Ontroerend: arm gezin leert rijk gezin dat gezondheid pas écht onbetaalbaar is!

Dat ‘geld niet gelukkig maakt’, daar kun je het mee eens zijn of niet. Maar voor de familie Wijmans geldt in elk geval dat hun grootste wens met nog geen miljoen euro kan worden betaald.

Angelique Wijmans heeft namelijk kanker en weet hoe moeilijk het is als je niet gezond bent. Voor haar en haar familie is een leven in gezondheid niet uit te drukken in geld. Angelique lijdt namelijk aan baarmoederhalskanker en kreeg daar bovenop ook nog eens een nierziekte.

LEES OOK!
Vader die zijn 3-jarige dochter misbruikte zegt dat hij de peuter verwarde met zijn vrouw

Door deze combinatie heeft haar man Richard besloten om z’n baan op te zeggen zodat hij de verzorging op zich kan nemen. En daardoor zitten ze financieel aan de grond. In deze confronterende aflevering van Steenrijk, Straatarm wordt de steenrijke familie Aalders geconfronteerd met een leven dat het compleet tegenovergestelde is van hun luxe leventje. En dat lijkt toch in te slaan als een bom…

LEES OOK!
Jongen (10) helpt babybroertje ter wereld komen en redt zijn leven

Wij wensen de familie Wijmans dan ook alle geluk van de wereld toe. Geldt dat ook voor jou? Laat het ons dan weten door te reageren op dit bericht.

Oude man confronteert jonge mama in winkel – zijn schokkende boodschap zal ze voor altijd onthouden

Lerares sleept autistische leerling gewelddadig door de schoolgang.