in

Ontroerend afscheid: Paard treurt op de doodskist van zijn overleden eigenaar.

Wagner Lima uit Paraiba in Brazilië is amper 34 jaar oud als hij op oudejaarsavond in een verkeersongeval om het leven komt. Op de begrafenis een week later mocht een bijzonder iemand niet ontbreken: Sereno, zijn geliefde paard.

De broer van Wagner, Waldo, leidt de rouwstoet met de schimmel naar de begraafplaats: “Het paard betekende alles voor hem”, aldus Wando. “Het leek wel alsof Sereno wist wat er aan de hand was en ook hij wilde afscheid nemen.” Toen de schimmel langs de open wagen met de doodskist stond, begon hij er zachtjes aan te strelen.

Lees ook  Als de vrouw na de operatie wakker wordt, moeten de artsen haar iets heel ergs vertellen. Hoe ze daar mee omgaat, vind ik absoluut indrukwekkend

Dan legde hij zijn grote paardenhoofd zachtjes op de kist. De rouwende gasten, die wisten hoe hecht de band tussen Wagner en Sereno wel was, waren diep ontroerd door deze aanblik. De hele weg naar de begraafplaats zou het paard zachtjes jammeren. Na het overlijden van zijn broer nam Wando Lima het paard bij zich op en gaf het dier een liefdevolle thuis.

Lees ook  Oma, 68, verliest beide benen en vingertoppen na insectenbeet

Een hartverscheurende aanblik die nog maar eens bewijst dat dieren net zoals mensen diepe gevoelens ervaren.

Bekijk de ontroerende video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Man slaat vrouw in elkaar in het park. Camera legt beelden vast die iedereen gezien moet hebben.

Enkele dagen na de bevalling moesten de 4 ledematen van deze kersverse moeder geamputeerd worden. Nu klaagt ze het ziekenhuis aan.