in

Ontmoet de tweeling die 18 minuten na elkaar is geboren, maar op een andere dag, maand en jaar

Joaquin Ontiveros en zijn jongere zusje Aitana verschillen maar 18 minuten, toch zijn ze niet op dezelfde dag, dezelfde maand of zelfs in hetzelfde jaar geboren. Joaquin zag het levenslicht om 23.58 uur op 31 december 2017. Zijn zusje werd om 00.16 uur op 1 januari 2018 via een keizersnede geboren.

De tweeling delen elkaars genen en zullen nog veel meer in de toekomst gaan delen, maar de geboortedag hoort daar niet bij. Ze waren uitgerekend voor 27 januari, maar hun moeder, Maria Ontiveros, voelde op oudejaarsdag weeën. Samen met haar echtgenote Joaquin (senior) was ze nog van plan om nieuwjaarsavond in het ziekenhuis te vieren, maar de tweeling had andere ideeën.

Lees ook  Ingepakte man in water is 31-jarige Gregori Lindomar Maduro

Volgens de ‘Daily Mail‘ geeft een woordvoerder van het ziekenhuis aan dat de moeder en kindjes het goed maken. “Het was absoluut een verrassing! De hele familie voelt zich nederig en gezegend en opgewonden”, vertelde de woordvoerder. Kleine Joaquin en Aintana hebben drie oudere zusjes die met smart op de tweeling wachten.

Lees ook  Cameltoe ondergoed is de nieuwste modetrend en mensen zijn er duidelijk dol op vanwege de “unieke” uitstraling

Het is erg bijzonder dat tweelingen zulke verschillende geboortedatums hebben, maar niet ongehoord. 12 maanden geleden kwam het zelfs vier keer voor in de Verenigde Staten. We wensen de kersverse ouders en kindjes heel veel geluk en liefde!

Baasje zet muziek op en begint te dansen, de reactie van het paard laat miljoenen mensen lachen!

Dierenarts weigert oude maar gezonde hond te doden – doet in plaats daarvan het juiste