in

Ontmoet Lucas – de spin die je spinnenfobie meteen zal genezen

Als je 100 mensen zou vragen of ze van spinnen houden, zul je waarschijnlijk van de meerderheid horen dat ze liever ver weg blijven van hen. Spinnen zijn zeker niet de meest populaire huisdiertjes, dat weet iedereen.

Veel mensen vinden hun lange benen angstaanjagend, of het feit dat ze te veel ogen hebben, of de onvoorspelbaarheid van hun bewegingen, het speelt allemaal mee.

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Maar toen ontmoetten we Lucas, de schattigste spin die je kunt vinden. Lucas is het werk van graphic designer Joshua Slice, de man die het personage heeft uitgevonden. Hij vroeg zijn neefje om de stem te doen en de spin is ondertussen heel populair geworden en het filmpje werd miljoenen keren bekeken.

Lees ook  Doodsbange vrouw geeft geheim briefje aan kassiere – wanneer zij de woorden leest, lopen de rillingen langs haar rug

Het internet is nu gek geworden van het kleine spinnetje en mensen eisen dat het personage nu een langspeelfilm krijgt. Wil je ook meer zien van de kleine Lucas? Deel dit filmpje dan met je vrienden!

Hond verdwijnt spoorloos een maand lang, dan ziet de jongen hem eindelijk weer terug!

‘Rauwe kip moet je wassen voor je het klaarmaakt’, waar of niet waar?