in

Onthutsend: Na 32 kilometer rijden vindt de vrouw dit in de grille van haar auto.

Een ongeval met een wild dier dat voor de auto komt gelopen kan zeer slecht aflopen – ook al wanneer de bestuurder ongedeerd blijft.

Georgie Knox uit Calgary in de Canadese provincie was met de auto op een donker landweggetje onderweg toen er plotseling een klein dier onder haar auto liep. Ze had geen tijd om te remmen en voordat ze ook maar iets kon doen, voelde ze een knal op haar bumper.

De botsing was kort en heftig, en Georgie dacht dat ze het dier gedood had. Ze moest even slikken, maar reed gewoon verder. Toen ze de lange weg naar haar werk bijna afgelegd had – zo’n 32 km verder – klopte een bouwvakker aan een stoplicht tegen haar raampje en wees naar de voorkant van de auto.

Lees ook  Grote geheimen: ‘Ik wist niet dat mijn dochter als escort werkt’

Daar in de grille van de auto zat een coyote verstrengeld. Hij was nog in leven en was er ondanks de klap nog relatief goed aan toe.

Georgie wist niet wat ze moest doen en belde de noodcentrale, waar men haar verbond met een organisatie die wilde dieren redt. Gelukkig waren de redders in de buurt en snel ter plaatse.

Lees ook  Dakloze man staat uren naast een open raam in de regen om de meest prachtige reden

De kleine coyote werd voorzichtig uit de grille bevrijd en door een dierenarts onderzocht. Het dier had ontzettend veel geluk gehad: op een paar schrammen en blauwe plekken na was het dier vrijwel ongedeerd.

De redders lieten het vervolgens enkele kilometers verderop weer vrij in de wildernis.

“Moeder Natuur heeft het goed voor met dit kereltje!”, schreef Georgie opgelucht op haar Facebookpagina.

Wat een geluk voor deze coyote. Hopelijk let hij de volgende keer wel wat beter op als hij de straat oversteekt!

DEEL dit met je vrienden!

Onbeschofte man fluit dame in groene jurk na. Dan doet ze haar pruik af om te onthullen dat ze zijn moeder is.

Pakjesbezorger is sprakeloos: 24-jarige moeder verstuurt een pakketje met vreselijke inhoud.