in

Ze ontdekten dat hun hond niet sliep ’s nachts en gewoon naar hen staart. De reden waarom is angstaanjagend

Een hond is de beste vriend van de mens, en de meeste mensen houden ervan met heel hun hart. Wanneer we ervoor kiezen om een nieuw huisdier in huis te halen, is het duidelijk dat het dier onvoorwaardelijke liefde zal krijgen.

Het is belangrijk dat honden de nodige liefde, veiligheid en aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit fictieve verhaal gaat hierover, en het toont dat het vertrouwen van een hond niet iets is waar je mee speelt.

Een getrouwd koppel met drie kinderen besloot om een Golden Retriever te adopteren. De hond en de kinderen werden onmiddellijk beste vrienden. Ze speelden samen, en beschermden elkaar.

De hond was erg intelligent, en hij leerde al snel nieuwe trucjes en bevelen. De kinderen leerden de hond voortdurend nieuwe dingen. Het was duidelijk dat de speelse hond ervan hield om met de kinderen en de familie te ravotten. Maar al snel na de adoptie begon hij zich vreemd te gedragen. De hond zat elke nacht aan de ouders hun kamer.

De moeder en vader sliepen altijd met hun door open, en beseften dat de hond altijd aan hun deur zat.

Elke nacht zat hij daar met zijn prachtige bruine ogen, starend naar hen. Blijkbaar sliep hij ’s nachts niet, maar ’s ochtends was hij de eerste om moeder en vader te groeten.

Lees ook  De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.

Aangezien de familie voordien al twee honden had geadopteerd, en deze zich nooit zo gedroegen, vroegen ze zich af of er iets verkeerd was met de hond: misschien wou hij de familie waarschuwen, of hij kon ziek zijn.

Ze brachten hem naar een dierenarts, waar ze te horen kregen dat hun viervoeter kerngezond was. Toen besloten ze om terug te keren naar het aisel waar ze de hond hadden geadopteerd, in een poging om te weten wat de rare reden was van zijn gedrag ’s nachts.

De medewerkers van het asiel hadden een mogelijke verklaring, het antwoord liet de familie gebroken achter. De reden was namelijk dat de vorige eigenaar de hond op een nacht achtergelaten heeft, zodat hij hem kon verlaten zonder hem in de ogen te kijken. De eigenaar kwam nooit terug.

De hond begreep niet wat er gebeurd was. Waar was zijn baasje naartoe? Toen hij wakker werd, was zijn omgeving compleet anders. De hond vreesde dat alles wat hij lief had op een nacht weg zou zijn, daarom durfde hij niet slapen.

Gelukkig was de hond bij een familie terechtgekomen waar hij nooit zou verlaten worden, maar zijn verlatingsangst bleef bestaan.

De familie kon hun tranen nauwelijks bedwingen toen ze het verhaal hoorden en nadachten over hoe ze hun harige vriend konden helpen.

Lees ook  Roxeanne Hazes post zéér pikante foto’s op haar social media accounts

Om zijn zelfvertrouwen en zijn vertrouwen in de familie te herstellen, plaatsten ze een kleine mand naast het bed van de ouders. Ze wilden hem tonen dat ze de hond dicht bij hen wilden, en dat ze hem nooit zouden achterlaten. Hij had heel wat tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe routines.

Enkele weken later merkten de ouders dat de hond stil aan het slapen was. Sindsdien leefde de hond een mooi leven bij mensen die van hem houden en zorg voor hem dragen als lid van de familie. Ik wou dat alle honden dezelfde kans kregen om mensen te vinden die echt van hen houden!

Dus, waarom moet je dit verhaal nou delen?

Een huisdier hebben komt met heel wat verantwoordelijkheden, dus voor je een hond, kat of hamster – of eender wat – aanschaft, stel jezelf dan eerst de vraag of je tijd, energie en passie genoeg hebt om voor je dier te zorgen. Ze zijn geen speelgoed!

Het zijn levende wezens die liefde verdienen. Houd van hen, en ik beloof je dat je een levenslange vriend en soulmate zal hebben!

Gepubliceerd door Super tof. Klik aub op “vind ik leuk”.

Agenten lopen Sint-Maarten met kinderen nadat hun opa plotseling was overleden

Buren blijven dit steegje gebruiken, dus krijgt het idee om er een klein huisje te bouwen. Kom kijken binnenin!