in

Giraffe breekt autoruit van vrouw tijdens safaripark! Bekijk hieronder de beelden!

In een safaripark moet je altijd opletten. Zelfs als er geen roofdieren loslopen, blijven wilde dieren onvoorspelbaar en kunnen ze gevaarlijk zijn.

In het Engelse West Midland Safari Park kunnen we zien hoe een vrouw nogal laks omgaat met haar veiligheid en die van de omringende dieren.

De vrouw zit samen met iemand anders in de auto. We zien hoe ze totaal geen aandacht aan haar omgeving schenkt, maar alleen maar naar haar telefoon kijkt. Daarnaast heeft ze ook nog eens het raampje helemaal open staan.

Lees ook  Ondanks eis van autoriteiten blijven Zuid-Koreaanse restaurants hond serveren tijdens Olympische Winterspelen

Op dat moment komt een giraffe een kijkje nemen. Het dier steekt zijn kop door het raam en snuffelt een beetje rond. Dan doet de vrouw iets heel onnozels wat lelijke gevolgen kon hebben. Ze doet het raam dicht met de kop van de giraffe er tussen.

De giraffe wil er natuurlijk uit en trekt zijn kop terug wat het raam doet knallen! Met als gevolg overal rondvliegend glas. De vrouw raakte lichtgewond. Parkeerwachters meldden dat de giraffe gelukkig niets had, aldus de Telegraaf.

Lees ook  Man woont bijna 30 jaar alleen op onbewoond eiland – nu deelt hij zijn prachtige foto’s op sociale media

Hieronder kun je de beelden zien. Men moet altijd goed opletten als er wilde dieren in de omgeving zijn. Gelukkig heeft deze onnozele actie geen ergere gevolgen gehad.

Jeugdvrienden worden na jaren apart op dezelfde dag dood aangetroffen – autopsie onthult de bloedstollende waarheid.

Dit meisje werd geboren met een tumor op haar gezicht – zo ziet ze eruit op haar trouwdag, 26 jaar later