in

Onherkenbaar: Nieuwe look voor Fabiola

Fabiola is nauwelijks meer te herkennen door de nieuwe look die zij zichzelf aangemeten heeft. De realityster en zangeres heeft haar blonde bus krullen (tijdelijk?) ingeruild voor het kapsel dat je kan zien op de onderstaande foto.

Oke, ze haalt zoals gewoonlijk weer wat bizarre capriolen uit in de video die erbij hoort en trekt wat nepborsten (stressballen) uit haar boezem. Maar menigeen zal vooral kijken naar haar nieuwe haar. Haar volgers gaan dan ook los…

Lees ook  Dokters zeggen dat 2-jarige jongen met Downsyndroom jarenlang niet zal kunnen praten. Dan grijpt zus haar gitaar.

”Hahahha omg Fab ik herken je bijna niet, maar staat je goed!”schrijft iemand bijvoorbeeld. ”Dit is oprecht de lelijkste pruik die ik ooit heb gezien,” schrijft een ander, die het duidelijk niet met zijn voorganger eens is. ”Gatverdamme, je lijkt nog meer op een heks dan eerst,” zegt een medestander.

Lees ook  Gorilla trekt eigen haren uit van frustratie nadat ze 30 jaar in kooi zit opgesloten in winkelcentrum

Ook wordt Fabiola veel vergeleken met haar collega-zangeres Famke Louise, met wie ze een fikse celebrityruzie heeft.

Fabiola is daar klaar mee en liet onlangs weten actie te willen ondernemen tegen de gevolgen van die ruzie.

Zo werd de (voormalig?) blondine de discotheek uitgezet nadat Famke Louise daar volgens Fabiola opdracht voor gaf en daarom besluit Fabiola een rechtszaak te beginnen tegen de desbetreffende club.

Vader (41) uit Arnhem steekt zoontje in hart met zwaard en krijgt geen celstraf

Gaby Blaaser doet boekje open over plastische chirurgie