in

Onderzoek toont aan: het zou perfect gezond zijn om de scheten van je partner in te ademen

Het lijkt niet het meest aangename ding in de wereld, maar een team van onderzoekers zegt dat je scheten van je partner moet ruiken omdat het een gunstig effect heeft op je gezondheid.

We geven toe dat dit misschien een beetje vreemd en vooral onaangenaam klinkt, maar een team van onderzoekers van de Universiteit van Exeter wijst erop dat het volkomen gezond is om de winderigheid van iemand anders in te ademen. Mark Wood, een van de onderzoekers, legt het uit tegen The Sun:

Hoewel waterstofsulfide een scherp en stinkend gas is dat doet denken aan rotte eieren, wordt het natuurlijk geproduceerd door het lichaam en kan het echt voordelen voor de gezondheid hebben.

Waterstofsulfide is de chemische stof die deze geuren veroorzaakt, en het is precies dat wat het onderzoeksteam heeft geïdentificeerd positieve effecten op de gezondheid te hebben.

Lees ook  14-jarige steekt tiener van 17 neer in Breda, slachtoffer ernstig gewond

Inderdaad, het team van onderzoekers heeft vastgesteld dat het inademen van scheten het risico op bepaalde ziektes vermindert, waaronder een beroerte, een hartaanval en kanker, en zelfs dementie en artritis kan voorkomen. Professor Matt Whiteman van de Universiteit van Exeter legt het uit aan The Sun:

Wanneer onze cellen door een ziekte worden beïnvloed, gebruiken ze enzymen om kleine hoeveelheden waterstofsulfide te vormen. Dit proces bewaart de mitochondria van het lichaam en zorgt ervoor dat de cel overleeft. Als dat niet werkt, sterven cellen en verliezen ze het vermogen om de overleving en beheersing van ontstekingsproblemen te reguleren.

Het is door deze reden dat de onderzoekers ervoor kozen om het effect op de mitochondria van het lichaam te bestuderen wanneer ze werden blootgesteld aan een bepaald aantal scheten, waardoor een grote en gezonde hoeveelheid waterstofsulfide werd geproduceerd.

Lees ook  Kan het of kan het niet? Wibra verkoopt lingerie met kant voor jonge meiden

Als onderdeel van dit experiment werd de chemische verbinding AP39 gemaakt en vervolgens geselecteerd om scheten te produceren. Professor Matt Whiteman van de Universiteit van Exeter concludeert het volgende:

We gebruikten dit natuurlijke proces om een chemische verbinding te maken, AP39 genaamd, die het lichaam langzaam kleine hoeveelheden waterstofsulfide gaf. Onze onderzoeksresultaten tonen aan dat als gestreste cellen in contact komen met AP39, de mitochondria van het lichaam het lichaam beschermen, waardoor onze cellen gezonder en gezonder worden.

Dit betekent, met andere woorden, dat het gezond is om de scheten van je partner in te ademen! Deel deze informatie met je geliefden, want het kan mogelijk levens redden! ?

Boer hoort rare geluiden uit stal komen – opent de deur en ziet het ongelofelijke

Deze tweelingbaby’s spreken hun eigen taal en hun charme zal je zeker doen glimlachen