in

Onderzoek toont aan dat or*le s*ks bij vrouwen “sterke visgeur” kan veroorzaken

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat er een verband is tussen or*le s*ks en bacteriële vaginose, een v*ginale aandoening die zorgt voor een sterke visgeur.

Het onderzoek werd uitgevoerd aan de Universiteit van Californië in San Diego. In een eerste onderzoek werden muizen behandeld met Fusobacterium nucleatum, een bacterie die mondinfecties veroorzaakt en zich gevaarlijk snel kan vermenigvuldigen.

Al snel bleek dat de blootstelling daaraan bacteriële vaginose triggerde. Vervolgens werden menselijke stalen van 21 vrouwen blootgesteld aan dezelfde bacterie, en ook hier verhoogde het risico op bacteriële vaginose aanzienlijk.

Lees ook  De opmerkelijkste ‘schoonheidstrend’ van 2020: de binnenkant van je oren verwijderen

Abnormale v*ginale afscheiding
De wetenschappers concludeerden dat or*le s*ks bij vrouwen de kans verhoogt op bacteriële vaginose aangezien de beruchte mondbacterie tijdens dergelijke handeling overgedragen kan worden.

Bacteriële vaginose is een vaak voorkomende aandoening die vaak voor onaangename geurtjes zorgt.

“Het meest voorkomende symptoom van bacteriële vaginose is een abnormale v*ginale afscheiding met een sterke visgeur, vooral na de s*ks. De kleur en textuur van de afscheiding kan ook grijswit, dun en waterachtig worden”, klinkt het.

Lees ook  Ouder zet pasgeboren baby voor 453 euro te koop op zoekertjessite.

Antibiotica
Als je vermoedt dat je bacteriële vaginose hebt, dan breng je best een bezoek aan je dokter of gynaecoloog. De aandoening kan behandeld worden met antibiotica.

15-jarige Amalia Kersten al dagen vermist na woordenwisseling met moeder

Man heeft al 80 jaar haar niet gewassen of geknipt: “Als ik mijn haar knip, dan sterf ik”