in

Onbeschofte pendelaar valt blinde man op roltrap lastig – kijk hoe vreemden tussenbeide komen.

Toen Patel in 2012 blind begon te worden, sloeg de paniek toe. Zou hij de dingen kunnen doen waarvan hij hield? Zou zijn relatie met zijn vrouw even sterk blijven? Wat met simpele dingen als van en naar het werk reizen? Hoewel hij dit in de toekomst allemaal zou moeten overwinnen, wist Patel dat hij hulp nodig had om zijn weg te vinden in de wereld. Daarom contacteerde hij een organisatie voor blindengeleidenhonden en koos een lieve labrador genaamd Kika. Zonder de hulp van Kika zou hij in het kolkende Londen helemaal verloren zijn en geen gevoel van vrijheid hebben. Maar er was een probleem met Kika dat hij zich nooit had kunnen inbeelden …

Lees ook  12 jaar oude hond wordt in open veldje achtergelaten met de brief “Ik heb geen hond nodig”

Het gezichtsvermogen van Patel ging achteruit en er kon niets aan gedaan worden. Hoewel zijn vrouw beloofde om aan zijn zijde te blijven, wilde Patel zijn onafhankelijkheid bewaren. Gelukkig gaf Kika hem de zelfstandigheid die hij zo verlangde – hij kon nog altijd alleen naar en van het werk pendelen. Maar toen hij een schokkende trend opmerkte, schakelde hij de hulp van zijn vrouw in.

Lees ook  19-jarige trouwt met beste vriend. Twee dagen later overlijdt ze op Valentijnsdag in zijn armen.

Met een GoPro camera op het hoofd van Kika, filmde hij de reacties van vreemden op de blindengeleidenhond. Eenmaal ze de beelden had gezien, haastte ze zich naar haar computer om het online te posten.

Hopelijk kan hun boodschap een blijvende impact teweegbrengen!

Moeder deelt foto’s van stervende dochter om te tonen dat chronische vermoeidheid geen verzinsel is

Iemand in het Belgische Tuilt is een klein beetje vreemdgegaan en krijgt keiharde karma