in

Onbeschofte man fluit dame in groene jurk na. Dan doet ze haar pruik af om te onthullen dat ze zijn moeder is.

Een organisatie in Peru wil een einde maken aan seksuele intimidaties van vrouwen op straat. In Lima is het achterna roepen van vrouwen een groot probleem. Enkele mannen die bekend staan omwille van hun gedrag ten aanzien van vrouwen kregen de schok van hun leven. Stop Street Harassment en Everlast besloten deze mannen een lesje te leren dat ze niet gauw zullen vergeten.

Met een nieuwe outfit, een totale make-over en een pruik wordt een moeder uitgestuurd om op straat voorbij haar zoon te wandelen. Niet wetende dat het zijn eigen moeder was, roept een man “lekkere panty’s” naar de vrouw.

Lees ook  Restaurant serveert tarantula hamburgers voor waaghalzen

De vrouw hield halt, draaide zich om en zei de naam van de man.

“Mama?” zei de verbouwereerde man.

“Wat is er mis met je Renzo? Wat ze me over jou vertelden is waar” antwoordde zijn moeder.

Renzo probeerde zijn vel nog te redden door te zeggen dat hij niet wist dat zij het was en dat het allemaal maar een grapje was. Het eindigde met de moeder die haar zoon furieus klappen geeft met haar handtas.

Lees ook  Vrouw bevalt van zesling in minder dan 10 minuten

Een andere man noemde zijn moeder zelfs “piggy”.

Ook deze scène ontaardt helemaal en smeekt zijn moeder om te stoppen omdat hij vreest dat zijn baas naar buiten zou komen.

“Als je vrouwen lastigvalt, wacht dan niet op ons totdat we ervoor zorgen dat jij je eigen moeder lastigvalt” waarschuwt de producer.

DEEL deze hilarische video met je vrienden op Facebook!

Mama kan haar portefeuille maar niet vinden. Dan tonen de bewakingsbeelden hoe een dief haar handtas in minder dan 3 seconden steelt.

Onthutsend: Na 32 kilometer rijden vindt de vrouw dit in de grille van haar auto.