in

Onbekende vindt zwangere vrouw in autowrak – ze opent haar ogen en fluistert enkele woorden

Ernaar streven om te verzekeren dat niemand gewond – of in het ergste geval dood – is nadat je hen vervoerd hebt met je wagen is iets wat nooit ophoudt.

Elk jaar zorgen nieuwe wetten ervoor dat mensen veilig zijn op de weg. En toch verliezen jaarlijks talloze mensen hun leven als gevolg van een auto-ongeval.

Wanneer je verhalen zoals deze hieronder leest, zie je duidelijk waarom het van cruciaal belang is dat we het belang van veilig rijden benadrukken

Valery Arreola-Rodriguez was een sterke en mooie 21-jarige vrouw. Ze was ook moeder van twee vrolijke zonen. Haar derde kindje Emilio zou binnen een maand geboren worden.

De familie was van plan om een leuke zondag te hebben met een etentje in een restaurant, toen Valery’s auto echter defect viel halverwege de autosnelweg.

Wat ze niet wist, was de ondenkbare tragedie die zou volgen.

Op een winterdag in januari, was de 21-jarige Valery onderweg naar een etentje met haar familie. Ze was aan het rijden met haar zwarte Nissan, maar de motor begon te sputteren op de autosnelweg.

Valery, die acht manden zwanger was van haar derde kindje, sloeg in paniek. Ze kon haar wagen nog besturen en belde snel om hulp naar haar vader.

Terwijl ze in de auto wachtte met haar kinderen, botste een vrachtwagen echter met hoge snelheid recht op Valery’s wagen. Het was een erg zware crash.

Haar wagen was volledig vernield, de schade was enorm. Intussen, had Valery’s vader alles gehoord via de telefoon die nog verbonden was met Valery’s gsm.

Een van de eerste personen ter plaatse was een man die in de buurt was van het ongeluk. Enkele minuten na de botsing, parkeerde Martin Junglas zijn auto en snelde hij naar de plaats van het ongeluk.

Aan Fox17 zei Junglas: “Ik liep onmiddellijk naar de chauffeursstoel”.

Naast het wrak van de auto zag hij de zwangere Valery, zwaargewond en happend naar adem.

Lees ook  2 motorrijders ontdekken opgekauwde kist in verlaten veld: kijken naar binnen en schrikken van wat ze zien

Ze kon niet veel zeggen, maar van zodra ze haar ogen opende, vroeg ze: “Zijn mijn kinderen ok?

Volgens Junglas, was de binnenkant van de auto een zooitje. Een van Valery’s zonen was al uit de wagen gehaald, maar de beentjes van de andere zoon zaten geplet.

Junglas haastte zich om de kleine jongen te helpen.

“Ik zag haar zoon… in de passagiersstoel, vastgeklemd,” zei Junglas. “En ik probeerde hem te helpen door hem op te heffen, en blies hem adem in. Op de derde ademstoot die ik gaf, kwam hij bij bewustzijn.”

De 21-jarige Valery was vastgeklemd tussen het stuur en de zetel. Maar ze had echter ernstigere zorgen.

Junglas vertelt verder: “Haar enige bezorgdheid was voor haar kinderen. Het kon haar niet schelen dat ze verwondingen en pijn had. Ze wilde gewoon zorgen dat haar kinderen ok waren.”

De ambulance snelde ter plaatse en konden zowel Valery als Memo, haar zoontje van drie, naar het ziekenhuis brengen.

Haar andere zoon, Max (5), overleefde op miraculeuze manier het ongeval, met slechts enkele schrammetjes op zijn gezicht.

Verschillende dokters werkten heel hard om Valery en Memo te redden. Jammer genoeg kwam er na twee uur operatie, slecht nieuws.

Valery en haar ongeboren zoontje waren dood. Het bericht sloeg in als een bom. Alsof dat nog niet voldoende was, waren ze nog aan het wachten op nieuws over de 3-jarige Max. Zijn beide benen waren gebroken, hij had een breuk in zijn schedel, verwondingen aan de schouders en interne bloedingen.

Jammer genoeg waren hun uitstekende inspanningen onvoldoende om Memo te redden. Ook hij stierf.

“Hij vocht hard en we weten dat hij nu kan rusten zonder pijn,” schreef de familie op de pagina voor hun inzamelactie.

De enige troost die Valery had, was dat ze deze wereld kon verlaten met de gedachte dat een van haar kinderen veilig was. “Ze wist dat toen ze aan het sterven was, haar kinderen veilig waren” vertelt Junglas aan Fox17. “Toen ik het voertuig verliet had ik haar vertelt dat haar kinderen veilig waren en ok zouden zijn.”

Lees ook  Hond werd gevonden in een schoenendoos in een steegje, dan ontdekken ze iets ernstigs

Dit was natuurlijk voor duidelijk werd dat Memo ook fataal verwond was.

Valery’s familie heeft sindsdien verteld hoeveel ze deed voor haar twee jongens.

“Valery was een sterke mama. Ze was een single mama, en deed verschillende jobs, maar ze probeerde altijd tijd te maken voor haar zoontjes,” zeiden ze.

“Ze gaf hen alles wat ze nodig hadden. Ze was er altijd voor hen.”

Na dit tragische incident werd een inzamelactie gestart om geld in te zamelen voor de begrafeniskosten. Dit kan je HIER vinden.

Er kwamen veel donaties binnen van vrienden en onbekenden. Op het moment van schrijven werd bijna 18.000 dollar ingezameld.

Op de pagina staat dit: ‘Wij danken iedereen die geld heeft gestort voor Valery en Emilio’s begrafenis en medische kosten. Alle donaties worden bijgehouden door Memo, Junior en Emilio’s oom, Valery’s schoonbroer Jay.’

De bestuurder van de vrachtwagen wordt nu aangeklaagd, volgens WoodTV.

Als hij veroordeeld wordt, kan hij een gevangenisstraf krijgen van een jaar en een zware geldboete, dat zegt het persbericht van de politie van Kent County.

Dit incident kon vermeden worden als de bestuurder van de vrachtwagen meet had opgelet.

Het is hartverscheurend om te lezen hoe een familie kan verscheurd worden omdat iemand anders niet aandachtig is geweest op de weg.

Knuffel nu al je dierbaren en familieleden. Laten we hen niet vanzelfsprekend nemen! Dingen kunnen veranderen van de ene dag op de andere, behandel je familie dus altijd met respect.

Klik op de “DEEL” knop om Valery en haar zonen te eren. Verspreid dit bericht zodat we geld kunnen inzamelen voor haar nabestaanden.

Droevige waarheid achter de politiefoto van deze moeder en wat ze aan het doen was terwijl vierjarige in auto sliep.

Vliegtuig heeft 45 minuten vertraging: Foto die vrouwelijke passagier neemt onthult waarheid over wat het boordpersoneel doet