in

Oma’s favoriete nummer komt op de radio. Dan barst ze uit in enkele epische danspasjes terwijl haar kleinzoon filmt!

Voor je de video hieronder bekijkt, moeten we even de technologie bedanken. Denk er maar eens over na hoeveel beter ons leven is nu we alle mooie momenten gewoon op camera kunnen vastleggen.

Clara Rossi, een 74-jarige oma, weet de dansvloer in vuur en vlam te steken, zelfs als die dansvloer eigenlijk een keukenvloer is. Op een namiddag was ze samen met haar kleinzoon naar de radio aan het luisteren toen haar favoriete nummer begon te spelen. Van zodra ze La Pollera Amarilla van Gladys hoorde, verscheen er een brede glimlach op haar gezicht. Maar dan kon ze zich niet langer bedwingen …

Lees ook  “Vader” gaat naar het ziekenhuis voor de geboorte van vijflingen, en krijgt te horen dat vriendin de hele zwangerschap geveinsd had.

De twist? Aanvankelijk wist ze niet dat haar kleinzoon, Joaquin Etcheverry alles aan het filmen was. En eenmaal ze dat doorheeft, geeft ze er geen ene moer om! Ze blijft met haar heupen schudden en schudt enkele geweldige danspasjes uit haar benen. Hadden we ook maar zoveel zelfvertrouwen als Clara!

Lees ook  Popeye-bodybuilder - Ik kan mijn billen niet meer af vegen..

Bekijk de feel good video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Contract van Max Verstappen met Red Bull gelekt – DIT verdient hij per jaar..

Varken breekt in bij 88-jarige en valt haar aan – beseft zich al snel dat hij de verkeerde aanvalt