in

OM: voldoende feiten die wijzen op zedenmisdrijf speeltuin Assen

Het is niet duidelijk hoe de 32-jarige Martin uit Assen zaterdag in een speeltuin in de Asser wijk Peelo om het leven is gekomen. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn er wel voldoende feiten die wijzen op een zedenmisdrijf, waarbij de overledene betrokken was.

Lees ook  Terroristen wilden kerstmarkt of menigte koningsdag opblazen

Het NFI heeft sectie op het lichaam van de Assenaar verricht. “Uit de eerste bevindingen is geen direct zekere doodsoorzaak vast te stellen”, meldt het OM. De overige onderzoeksresultaten zijn nog niet bekend. Dit kan nog enige tijd duren.

Volgens het OM zijn uit het politieonderzoek voldoende feiten bekend geworden die wijzen op een zedenmisdrijf in de speeltuin waar de overledene bij betrokken was. “Vanwege de privacy van betrokkenen doen wij verder slechts beperkt mededelingen over dit lopende onderzoek”, aldus het OM.

Lees ook  Triest nieuws voor Andre Hazes. Wij wensen hem veel sterkte toe!

De vijf mannen, die eerder waren aangehouden, zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Zij blijven vooralsnog verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man.

Gewonde en veel schade bij ongeval na vechtpartij in Den Bosch

Miljonairsgezin sterft in helikoptercrash: “August was op weg naar restaurant om 43ste verjaardag te vieren”