in

Olifanten herenigen na 22 jaar – wat een emotioneel moment!

Deze twee olifanten leefden samen in gevangenschap. De ene olifant vertrok en werd na 22 jaar weer herenigd met de andere olifant.

Helaas is er veel dierenleed op aarde. Er zijn talloze dieren die voor verkeerde doeleinden leven en die leven onder erbarmelijke omstandigheden.

Gelukkig zijn er ook talloze mensen die zich iedere dag weer inzetten tegen dit dierenleed.

Zo leven onder andere olifanten in circussen. Over het algemeen leven deze grote dieren in slechte omstandigheden en worden ze alleen maar ingezet om mensen te vermaken.

Lees ook  Bejaard echtpaar na 56 jaar gedwongen uit huis gezet – na genadeloze leugen van kleinzoon

Dat was ook het geval voor de olifant Shirley. Het arme dier leefde maar liefst 20 jaar in gevangenschap als circusolifant. Echter had ze daar in ieder geval iets positiefs aan overgehouden, namelijk haar maatje Jenny.

De twee waren goede vrienden van elkaar en steunden elkaar in moeilijke tijden. Helaas vertrok Jenny en was Shirley vervolgens alleen.

Lees ook  Moeder laat zes kinderen alleen thuis met lichaam van dode babysitter.

Na al die jaren gevangenschap is ook Shirley eindelijk vrijgelaten. Het lukte om de twee olifanten na 22 jaar te herenigen in een reservaat in Tennessee. De reünie was prachtig en vooral ook erg emotioneel.

Alhoewel dit prachtige moment in 2000 al plaatsvond, blijft dit een mooi verhaal. Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn prachtig.

3 mensen sterven in autocrash: dan neemt 19-jarige deze foto en merkt een hartverscheurend detail op

Tiener verrast meisje dat verschrikkelijk werd gepest op Valentijnsdag