in

Olifant zat 53 jaar lang vast in een circus – bekijk het magische moment als zij eindelijk vrij is!

Op een dag kwam een vrachtwagen van het “Wildlife Rescue SOS Center met een zware en speciale lading aan. Er was een circus olifant eindelijk vrij gelaten na een lang en pijnlijk leven.
53 jaar lang werd de olifant genaamd Rhea gemarteld en geslagen door de medewerkers van het circus

Toen de truck met de grote olifant aankwam bij het reddingcentrum was het grote beest erg moe, maar ze was toch in staat om haar eerste stappen in de richting van de vrijheid te zetten.

Lees ook  Monique Westenberg praat over zeer heftige periode met André Hazes

De dierenrechtenorganisatie had de olifant beloofd dat ze zou worden herenigd met haar zussen Mian en Sita, die vijf maanden eerder uit hetzelfde circus waren gered. De organisatie was vastberaden om zich aan deze belofte te houden, en dat hebben ze gedaan!

Na enkele maanden onzekerheid, waren de olifanten eindelijk weer samen. Het leek erop dat ze echt op elkaar gewacht hebben, toen de olifanten elkaar voor de eerste keer na enkele maanden weer zagen.

Tijdens hun vele jaren in gevangenschap was er een unieke band gevormd tussen ze. Het was net alsof de olifanten nooit van elkaar gescheiden waren, toen ze eenmaal weer herenigd waren!

Lees ook  Artsen waarschuwen: Je kan aambeien krijgen als je tijdens het poepen op je telefoon zit

Nu besteedt Rhea de rest van haar leven in de natuur zoals het hoort en het allerbelangrijkste: ze is eindelijk weer terug bij haar zussen. Deze drie olifanten zullen nooit meer gescheiden worden.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Christopher verkracht 12-jarig meisje en maakte haar zwanger – nu heeft hij gedeelde voogdij over het kind

Eigenaar is geschokt als hond door de borst geschoten thuiskomt. Dan ziet hij 1 woord op de pijl geschreven …