in

Olifant overkomt eindelijk zijn angst voor water na maandenlange therapie, bijzonder om te zien!

De meeste dierenliefhebbers weten waarschijnlijk wel dat olifanten een erg goed geheugen hebben. Sommige mensen denken ook dat olifanten een soort zesde zintuig hebben. Of dat waar is, gaan we in dit artikel verder niet op in. We hebben echter wel een hartverwarmend filmpje van BBC Earth voor je. In de video zien we hoe een kleine olifant zijn angst voor water overwint.

De olifant genaamd Mayo was bijna verdronken toen hij slecht een paar dagen oud was. Deze ervaring was zeer traumatisch voor het dier en liet hem met een angst voor water achter. De olifant werd onder de hoede genomen door Roxy Danckwerts, oprichter van het Wild Is Life Wildlife Reserve in Zimbabwe.

Lees ook  Kimberly (25) kreeg wekenlang hitsige mannen aan de deur na vals Tinder-profiel: ‘Ik durfde niet meer naar buiten’

Mayo was eindelijk om zijn angst achter zich te laren, na 14 maanden dagelijkse zorg en therapie. Het dier was eerst nog sceptisch en bangig in het begin van de video. De rustgevende stem van Roxy en de wil van Mayo zijn echter sterk genoeg om de angst te overkomen.

Lees ook  De politie breekt de deur van deze 24-jarige – wordt wakker in het ziekenhuis met een “NEE” op haar been

De reactie van de olifant wanneer hij eindelijk in het water komt, is erg bijzonder om te zien. Het is hartverwarmend om te zien dat de olifant eindelijk zijn angst overwint.

Meer dan 100 bikers geven motorfietsfanaat een laatste escort.

Dit gebeurt er dus wanneer je je telefoon tijdens het vliegen niet op vliegtuigmodus zet