in

Olifant bevalt in het midden van een safari. Maar kijk het ongelofelijke moment waarop kudde plotseling komt aangestormd.

Bevallen is een van de meest ongelofelijke momenten die een moeder kan ervaren. Het is ook een van de meest intieme momenten, toch voor menselijke moeders – ze bevallen immers in afgesloten ziekenhuiskamers, ver weg van nieuwsgierige ogen. Doorgaans zijn het mama, papa en het ziekenhuispersoneel die de baby voor het eerst begroeten. Maar voor wilde olifanten is dat helemaal anders. De hele kudde is er om de nieuwste telg van de familie goeiedag te zeggen!

In deze videoclip had een groep toeristen het geluk om getuige te zijn van dit intens begroetingsritueel. Mensen gaan op safari om Moeder Natuur met hun eigen ogen in al haar puurheid te bewonderen, dus begrijpelijkerwijze was er heel wat opwinding toen de toeristen begrepen wat ze te zien zouden krijgen!

Lees ook  Tiener had 12 drankjes op, kroop achter het stuur en doodde jonge moeder.

In deze levensechte natuurdocumentaire staat een moederolifant in het midden van het grasland, en ze staat in de gietende regen te bevallen. De rest van de kudde bewaart een veilige afstand want zelfs in de wildernis hebben moeders een beetje ademruimte nodig! Maar dan, voor je het beseft, is haar kleintje daar!

Er komt altijd een moment waarop de moeder haar nakomeling trots aan de wereld wil toen. In dit geval moest de blije mama niet lang wachten. Het leek erop dat de oma en neefjes en nichtjes van de baby er meteen waren om te vieren! De olifantenkudde omsingelde de moeder en het kalfje om mama te feliciteren.

Lees ook  Zoveel is Temptation-Rosanna waard aan plastische chirurgie

Maar omdat ze wisten dat de toeristen in de buurt waren, vormden ze een beschermende buffer rond het kwetsbare kereltje. Alle volwassenen olifanten lieten de mensen duidelijk verstaan dat ze op afstand moesten blijven.

Bekijk de wonderbaarlijke video hieronder!

In plaats van de kinderkamer in te richten, gaan de ouders van deze baby op zoek naar een doodskist.

Hertje sluipt naar meisjes die buitenspelen. De volgende beweging van het dier doet papa om z’n camera rennen.