in

Olcay Gulsen heeft het moeilijk

Olcay Gulsen worstelt met de modewereld, het ondernemen en haar idealisme. Dat vertelt ze in een interview in Graziaen ze beschrijft dat ook in haar boek SuperOlcay dat deze week uitkomt. En ze heeft een nieuwtje: ze komt mogelijk met een eigen tv-programma.

De harde kant van de mode-industrie gaat haar steeds meer tegenstaan, beschrijft de 37-jarige ondernemer. „Als je jong bent, zie je alleen de pracht en praal ervan met al die mooie kleding. Maar uiteindelijk is het een keiharde wereld waar geld en succes de enige zaken zijn die tellen. Voor mij was er maar één heilig doel en dat was SuperTrash succesvol maken. Iedereen zag me als de gevierde vrouw, maar ik was doodongelukkig. Een lachende marionettenpop.”

Lees ook  Moeder en zoon overwonnen kanker, dakloosheid en werkloosheid om dan samen van de hogeschool af te studeren.

Een reden dat ze is opgestapt als CEO bij haar merk SuperTrash. „Soms ben ik bang dat ik mijn ambitie kwijt ben.” Ze geeft aan geen voldoening meer te halen uit haar commerciële bedrijf. „De balans vinden tussen succesvol ondernemen en idealisme is voor mij nu echt een strijd.” Ze heeft er behoefte aan om zinvolle dingen te doen.

Lees ook  Corona-virus komt steeds dichterbij: patiënt uit dorp op 20 km van Nederlandse grens

En met één van die zinvolle dingen is ze al begonnen: met haar boek SuperOlcay geeft ze een inkijkje in haar leven en wil ze jonge vrouwen die succesvol zaken willen doen bijbrengen ’dat het oké is om je soms ergens niet goed bij te voelen’.

En dit najaar komt Olcay naar eigen zeggen waarschijnlijk met een eigen tv-programma en nee, dat gaat niet over mode of ondernemen, zoals haar eerdere programma Werk aan de Winkel. „Het zal met reizen te maken hebben.”

Achtjarige jongen wil zoveel mogelijk dieren ontmoeten voordat hij niet meer zal kunnen wandelen.

Dit meisje koos als thema ‘Poep’ voor haar 4-jarige verjaardag! Ik lig dubbel om foto 5!