in

Oh oh… De nieuwe iPhone X heeft ernstige problemen met het scherm!

Apple hoopt dit snel op te lossen

De echte Apple-fans hebben ‘m al besteld: de nieuwe iPhone X. De randloze smartphone laat veel hartjes al sneller kloppen, maar zo goed blijkt het nieuwe toestel helemaal niet te zijn. De iPhone kampt met nare schermproblemen, erkent een woordvoerder van Apple tegenover The Loop.

Deze winter kun je je iPhone beter niet gebruiken.

Niet bruikbaar

Lees ook  8-jarige jongen plaatst verborgen camera in bos – maakt ongelooflijke film en bewijst ongelijk onderzoekers

“We zijn ons bewust van situaties waarin het iPhone X-scherm tijdelijk niet reageert als de temperatuur snel zakt,” aldus Apple. “Na een paar seconden werkt het scherm weer. We zullen dit oplossen in een toekomstige software-update.” Veel gebruikers klagen over het onbruikbaar worden van het scherm bij lage temperaturen. Vooral de temperatuur 0 graden blijkt lastig voor de telefoon. Apple raadt daarom aan om de telefoon alleen te gebruiken tussen 0 en 35 graden.

Lees ook  Zo zou Prinses Diana er vandaag uit gezien hebben, op 57-jarige leeftijd

Google

Het is niet bekend waarom het scherm deze mankementen vertoont. Ook heeft niet ieder toestel last van het mankement. De iPhone X is niet de enige die last heeft van schermproblemen; ook Google introduceerde een telefoon met problemen. De Pixel 2 XL had inbrand-problemen, waardoor de pixel vroegtijdig kon sterven en loslaten. Beide bedrijven hopen de problemen snel op te lossen.

Kruidnoten maken moeilijk? Nee hoor, binnen 10 minuten maak je ze in de Airfryer®

Deze vader kat weigert de zijde van de moeder te verlaten voor de bevalling – kijk zijn reactie bij de geboorte