in

OG3NE-Lisa maakt indruk in badpak

Zangeres Lisa, bekend van OG3NE, verbluft haar volgers dinsdag met een wel héél zomerse foto! De blondine laat zien heerlijk van de warme temperatuur te genieten in haar eigen tuin.

“Officieel zomer”, schrijft Lisa bij de foto van haarzelf in een zwembad. De volgers raken niet uitgepraat over het zomerse kiekje.

Ze krijgt enorm veel hartjes, likes en positieve woorden met de foto. “Je bent echt een mooie vrouw” en “Sexy Lisa”, “Heerlijk! Geniet!”, luiden enkele reacties.

Lees ook  Ernstig zieke wolf kiest ervoor te sterven bij de mensen

De zusjes van OG3NE zijn de coronacrisis prima doorgekomen met elkaar. Ze hebben iedere week een isolation-track uitgebracht en hebben zelfs isolation-concerten gegeven!

De meiden vallen enorm goed in de smaak in Nederland. Met hun video’s kunnen ze keer op keer op duizenden reacties en likes rekenen.

Vorige week hebben ze het nog één keer gedaan: géén cover van andere artiesten, zoals de dames de laatste weken deden, maar een eigen lied! Het nummer heet Straight to You en is in de video hierboven te bekijken.

Lees ook  Lizanne (25) is allergisch voor kou: “Ik ga nooit zonder sjaal de deur uit, ook niet in de zomer.”

De afgelopen woensdagen heeft OG3NE al verschillende medleys en nummers van andere artiesten gezongen. Zoals Jolene van Dolly Parton, een medley van Bee Gees-hits.

Ze zijn zelfs viral gegaan met Queen-klassieker Bohemian Rhapsody. Hieronder zijn enkele nummers te zien die de dames eerder deden!

Daders zware misdrijven komen niet automatisch meer eerder vrij

Leontine begeeft zich op romantisch pad