in

Ober blokkeert plots de deur – opent zijn mond en bezorgt iedereen kippenvel

Af en toe bots ik op een fastfoodrestaurant waar er iets onverwacht gebeurt. Ik zag al eens een reddingsoperatie, toen iemand aan het stikken was in zijn eten, ik zag ook andere mooie daden, enzovoort. Er valt altijd wel wat te beleven.

Dit is een geweldig voorbeeld die ik wilde delen. Jamel Young werkt in een fastfoodzaak in de Verenigde Staten. Op Veteranendag besloot Jamel om hulde te brengen op zijn eigen, unieke manier. Dit deed hij door recht te staan voor alle gasten en te zingen. Het moment leek wel op dat van de intussen bekende Susan Boyle.

Lees ook  Maria wil taboe doorbreken: Dit is de realiteit na een bevalling

Ik had ab-so-luut niet verwacht dat de man zo’n prachtige stem had! Hij koos ervoor om het lied ‘Proud to be an American’ te zingen, wat natuurlijk veel Amerikanen kennen.

Jamel stapte naar de uitgang van de zaak en stond klaar om voor het hele restaurant te zingen…

Lees ook  “Al mijn hele leven heb ik last van mijn naam”

De gasten van het fastfoodrestaurant draaiden zich om, en vergaten heel even hun maaltijd.

Wat een magische stem! En wat een geweldige manier om hulde te brengen aan de oorlogsveteranen! Deel aub deze mooie video als je ook vindt dat mensen deze man zijn ongelooflijke stem moeten horen!

Ze werd moeder op de leeftijd van 16 – deze foto van 18 jaar later is het bewijs dat ze geweldige ouders zijn

Vrouw die kan wandelen gebruikt rolstoel en wil dat dokters haar van haar middel naar beneden verlammen.