in

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) deelt groot nieuws!

De vriend van Nikkie ‘NikkieTutorials’ de Jager heeft haar ten huwelijk gevraagd met deze prachtige ring.

Daar komt de bruid! Nikkie de Jager, ook wel bekend als YouTuber NikkieTutorials, is ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Dylan Drossaers! Dat heeft ze op Instagram bekend gemaakt op een hele schattige manier.

NikkieTutorials is verloofd
Op dinsdagavond post beautyguru NikkieTutorials een foto met haar lief waarbij ze naar haar ringvinger wijst. Hier is een knoepers van een ring te zien die van het beeld af glittert.

LEES OOK!
Man bijna dood door bierbuik die niet zo onschuldig bleek te zijn

Ze schrijft bij de foto YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. 🤯💍👰🏼🤵🏼💖✨ en is duidelijk heel enthousiast dat haar grote liefde haar in Italië ten huwelijk heeft gevraagd. Zo. Lief!

De vriend van NikkieTutorials
Nikkie en haar vriend zijn momenteel aan het genieten van een vakantie in Italië. Dat liet ze onlangs weten door deze lieve foto te plaatsen met de tekst: hi just having the best time here in Italy! that’s it. that’s the post. 🇮🇹💖✨

LEES OOK!
Niels en Rosanna vallen keihard door de mand na expose Temptation-Damian

Een aantal maanden geleden maakte Nikkie via social media bekend een relatie heeft en haar grote liefde heeft gevonden. Haar hart was gestolen door Dylan Drossaers. Ze schreef: Ik wil jullie laten weten dat de laatste vier maanden mijn leven is veranderd. Ik weet dat ik niet veel over mijn privéleven met jullie deel, maar jullie moesten dit weten.”

Echt heel erg schattig! Gefeliciteerd!

Dit is hoe Tokio van La Casa de Papel er in het echt uitziet

Moeder werd door monster neergeschoten – ze handelde bliksemsnel en wierp zich over haar zoon