in

Nieuwste Netflix documentaire is zo heftig dat mensen de tv uit moeten zetten

Netflix’s nieuwste misdaaddocumentaire Don’t F *** with Cats: Hunting an Internet Killer draait om verontrustende zaak van de Canadese moordenaar Luka Magnotta, maar sommige kijkers vinden het grimmige verhaal te moeilijk om naar te kijken.

De driedelige serie vertelt het verhaal van Magnotta die walgelijke video’s van zelfmoord op dieren – beginnend met twee kittens – online deelde voordat hij uiteindelijk op brute wijze de Chinese student Lin Jun doodde.

Deanna Thompson – die de online alias Baudi Moovan gebruikt – maakte deel uit van een online community die probeerde Magnotta op te sporen nadat de donkere video’s van dierenmis handeling online waren gedeeld;

Lees ook  Hoe slim ben jij eigenlijk? Dit zijn 7 wetenschappelijke tekenen van hoge intelligentie!

in de eerste aflevering valt ze uiteen in tranen terwijl ze beschrijft wat er gebeurt in de video – getiteld 1 Boy 2 Kittens – en bewerkte clips worden op het scherm getoond.

Hoewel de documentaire de video’s niet volledig toont, zijn veel dierenliefhebbers naar sociale media gegaan om triggerwaarschuwingen te delen met andere kijkers over de griezelige inhoud van de serie.

Een schreef: “Als je een advertentie krijgt voor een Netflix-serie Don’t F *** with Cats, ben ik hier om je de extreme inhoud te geven die de trailer je niet geeft.

Lees ook  8 vrouwen onthullen waarom ze een stevige p*pbeurt walgelijk vinden

Een ander waarschuwde: “Als iemand anders een gevoeligheid heeft voor katten die sterven of worden gemarteld, kijk dan niet naar de preview voor Don’t F *** met Cats op Netflix. Ik ben hier extreem gevoelig voor en heb hier letterlijk een paniekaanval. ”

Een ander sloeg het ‘uitbuitende genre’ van echte misdaad dicht en schreef: “Stel je voor dat je de familie van Lin Jun bent en een documentaire over de brutale, gruwelijke racistische marteling en moord op je familielid ziet (slechts zeven jaar geleden) wordt uitgebracht met de brutale titel Don’t F *** with cats. ”

Man met steekwond uit water gehaald in Rotterdam

Dit is wat Rico Verhoeven en Badr Hari hebben verdiend aan de wedstrijd