in

Nieuwe studie bewijst: McDonald’s frietjes kunnen kaalheid genezen

Wetenschappelijk onderzoek is al vele eeuwen noodzakelijk voor menselijke ontwikkeling en vooruitgang. Bijvoorbeeld met betrekking tot brandstof, voedsel en geneeswijzen hebben we als mensheid al veel vooruitgang geboekt.

Maar soms heb je dit soort onderzoeken waarvan het resultaat op het eerste gezicht heel vreemd klinkt, bijvoorbeeld dat frietjes van McDonald’s kaalheid kunnen genezen. Toch kwamen onderzoekers tot deze conclusie, zo schrijft Daily Mail.

Volgens The Sun en Metro kunnen de frieten zelfs helpen bij het teruggroeien van het haar.

Lees ook  Politie vindt achtergelaten pony vastgebonden aan boom, kijkt dichterbij en begrijpt waarom het weigert om achteruit te kijken

Professor Junji Fukuda, een onderzoeker aan de Yokohama National University, legt uit dat ze proberen te onderzoeken hoe haarfollikelbacteriën massaal te produceren, die worden gebruikt in haargroeimiddelen die al op de markt zijn.

Het geheime ingrediënt in de studie bleek dimethylpolysiloxaan te zijn, dat bijvoorbeeld voorkomt in de frieten van McDonald’s.

Nu hoopt de professor het project vooruit te helpen om uiteindelijk de werkmethoden van de industrie te revolutioneren, omdat hij beweert dat dit een veel effectievere aanpak is dan de ‘traditionele’ middelen die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Lees ook  Dit gezin moet hun huis verlaten na een bizarre naamkeuze voor hun zoon

Met andere woorden, deze frietjes kunnen in theorie kaalheid voorkomen als zowel genezen. We raden echter aan om dit onderzoek met een korrel zout te nemen – en we zijn niet meteen van plan om massaal McDonald’s frieten te gaan eten, maar tegelijkertijd moeten we toegeven dat het fascinerend is!

Uitgehongerde hond wordt voor dood achtergelaten in kooi, maar liefde en zorg doen haar weer opleven

Dief kijkt in portefeuille die hij zopas gestolen had – ziet 1 ding dat hem zichzelf onmiddellijk doet aangeven.