in

Nieuwe foto’s: Mama met maatje meer parodieert glamoureuze foto’s – nu wordt ze gevierd door miljoenen mensen

Wanneer je online foto’s ziet van bekende sterren, lijkt hun leventje wel uit een sprookje te komen. Alles lijkt perfect, althans van ver. Ze zien er altijd prachtig uit, leiden een spannend leven, hebben een prachtige glimlach en ze baden in luxe.

Het is gemakkelijk om je minderwaardig te voelen wanneer je in je sofa zit in een te grote t-shirt, met een zak chips op je schoot, wanneer je naar die foto’s van beroemdheden kijkt. Maar onthoud dat deze foto’s niet de werkelijkheid weerspiegelen. Zelfs al hebben bekendheden zeker en vast ook hun mindere dagen, deze gaan ze niet online zetten voor hun fans.

Celeste Barber is een moeder van een peuter en is ook een Australische comédienne die bekend werd door haar eigen versies van glamoureuze foto’s van bekendheden op Instagram te parodiëren. Ze is niet bang om toe te geven dat haar leven er niet even perfect uitziet als al die beroemdheden, maar in plaats van je er slecht over te voelen, doet ze er iets plezierig mee.

Lees ook  Wat is er gebeurd met het gezicht van Bridget Maasland?

Celeste haar maag is dan wel niet plat, haar echtgenoot niet zo knap als Brad Pitt, en ze heeft geen zo’n egale huid als al die modellen van schoonheidsmerken, maar wat ze wel heeft is ongetwijfeld meer plezier!

Miljoenen mensen volgen Celeste nu op Instagram en wachten op haar spectaculaire foto’s. Bijna het hele internet barst in lachen uit met haar briljante fotoparodies. Oh ja, sommige van hen zijn best onthullend!

Dit zijn onze favoriete parodieën op die zogenaamde “beroemdheden”.

1. Kijk ’s aan!

2. We kunnen niet allemaal even strak zijn!

Lees ook  Restauranteigenaar is failliet na het overlijden van zijn vrouw. 1 maand later krijgt hij briefje van de politie en barst in tranen uit.

3. In camouflage kostuum!

4. Haha, ja hoor!

5. Net zo elegant…

6. Biiiiiiiiiij-na!

7. Iets realistischer!

8. Die champagne spuit net zo sierlijk als bij dat model!

9. Hilarisch!

10. Je ziet bijna geen verschillen!

11. De perfecte kerstboom versus de iets minder perfecte – maar wel de echte – kerstboom!

12. Moeilijk om de verschillen op te merken…

13. Hahaha!

14. “Ik droom” vs. “Ik eet”…

15. Flexibiliteit en sterkte zijn zwaar overschat!

16. Prachtig!

17. Wanneer je het perfecte kapsel probeert te verkrijgen!

18. Haha, geniaal!

19. Ongeveer hetzelfde…

Alle beelden: Celeste Barber (Instagram)

Is het niet geweldig om iemand met voldoende vertrouwen te zien, waarbij je niet glamoureus of perfect hoeft te zijn om je foto’s online te zetten? Deel dan als je deze prachtige boodschap wilt verspreiden!

Vader vraagt dochter om voor de paarden te poseren – hij kijkt dichter naar foto en kan niet stoppen met lachen

De blinde moeder gaat voor een echo, wat de verloskundige doet is zo ongelofelijk mooi