in

Nieuw onderzoek: Vrouwen die met lelijke mannen trouwen zijn gelukkiger.

Iedereen is mooi op z’n eigen manier – maar sommige mensen worden als aantrekkelijker dan anderen beschouwd. De meeste mensen willen een zo aantrekkelijk mogelijk partner, maar nieuwe onderzoek toont aan dat dit niet meteen de beste garantie op een gelukkige relatie is.

Als je een man bent en niet zo aantrekkelijk – niet getreurd! Een studie van de Florida State University en de Southern Methodist University in Texas toont aan dat relaties meer kans hebben om succesvol te zijn wanneer de vrouw knapper is dan de man.

De studie ondervroeg 113 heteroseksuele pasgetrouwde stellen in Dallas. Ze waren allen tussen de 20 en 30 jaar oud – en ze waren allemaal minder dan vier maanden getrouwd.

Lees ook  Ziekenhuis geeft 9-jarige jongen met terminale kanker vervroegde Kerstmis voor hij zou sterven.

De koppels kregen vragen over geluk, dieet en fitness. Ze werden ook gefotografeerd door de onderzoekers, die hen punten gaven op aantrekkelijkheid van 1 tot 10.

De onderzoekers ontdekten dat mannen die als minder aantrekkelijk dan hun vrouwen werden gezien, meer inspanningen deden om hun vrouwen te plezieren, zoals huishoudelijke taken uitvoeren, geschenken kopen en er zelfs voor zorgden dat ze beter in bed presteren.

De onderzoekers keken ook naar relaties waar de man als knapper dan de vrouw werd beschouwd – en de bevindingen waren dat dit doorgaans leidt tot negatieve effecten op de relatie. De vrouwen in deze relaties voelden zich meer geroepen om te diëten en buitensporig aan fitness te doen om hun mannen te plezieren. De studie concludeerde dat dit tot conflicten en ongelijkheden kan leiden.

Lees ook  Niemand weet waarom haar dochter uitslag heeft op haar gezicht – Maar dan herinnert haar moeder zich opeens iets!

Dus als je een vrouw en single bent, is het dringend tijd om op zoek te gaan naar een “lelijke” man. Mannen daarentegen gaan best op zoek naar een vrouw die eigenlijk te knap voor hen is.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Politie waarschuwt: als je een kind naast de weg ziet zitten terwijl je rijdt – doe gelijk je deuren op slot!

Tweejarig jongetje moet dringend plassen… en krijgt boete van 140 euro