in

BARBIE IS DOOD

De realityster vertelt voor het eerst over haar tijd in de privékliniek in Schotland.
Het is zeker: Samantha de Jong is terug! Ze werd al gespot door twee jonge fans en nu maakt Samantha op Instagram zelf ook bekend weer terug op Nederlandse bodem te zijn.

Samantha, die niet meer als Barbie door het leven gaat, vertelt dat ze zich wil richten op haar herstel en haar twee lieve kinderen. Samantha praat voor het eerst in lange tijd weer over haar leven.

Weer thuis
Het was een lange tijd stil rondom Samantha de Jong. De 29-jarige verbleef zo’n 16 weken in een kliniek in het buitenland, maar is weer terug.

En hoe! De voormalig blondine gaat met rode lokken door het leven en laat op Instagram weten dat ze blij is dat ze weer thuis is en ze vertelt over haar tijd in Schotland. “Echt heerlijk om weer thuis te zijn na een hele zware tijd gehad te hebben in Schotland”, begint de realityster haar bericht op Instagram.

Lees ook  ‘Moeder uit Haaksbergen wurgde baby met ceintuur badjas’

Dankbaar
“Het is zeker niet makkelijk geweest, maar wel de moeite waard. Ik had het niet van mezelf verwacht, maar heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen en wil de mensen bedanken die er voor me geweest zijn zowel in Schotland als hier. Ik hou van jullie met heel mijn hart en ziel. God Bless you x”, aldus Samantha.

Onbegrip
Aan Story doet Samantha bovendien ook nog eens een uitgebreid verhaal uit de doeken over haar nieuwe ik. Ook vertelt ze aan het blad dat ze geen Barbie meer genoemd wil worden. “Barbie is ‘dood”, aldus Samantha.

Ze vertelt dat ze in Nederland echt werd gezien als Barbie, maar in de kliniek in Schotland voelde ze dat ze met de andere mensen in de kliniek verbonden was.

Lees ook  Oom van 18-jarige verdachte groepsver krachtingen bedreigd: 'Ze willen mijn bedrijf in brand steken'

“Zij voelden hetzelfde als ik”, licht de Haagse toe. “We hadden allemaal dezelfde problemen en voor het eerst kwam ik mensen tegen die begrepen wat ik doormaakte. In Nederland ging ik aan dat onbegrip kapot.”

‘Barbie is dood’
In de kliniek heeft Samantha veel over haarzelf geleerd en ze heeft er lieve mensen leren kennen met wie ze graag in contact blijft.

“Met hen heb ik ook afgesproken dat Barbie ‘dood’ is. Ik heb haar in Schotland achtergelaten. Ik wil niet dat iemand me nog zo noemt. Ik heet Samantha en Barbie bestaat niet meer.”

Nieuw uiterlijk
De moeder van twee vond daarnaast dat haar blonde lokken niet meer bij haar nieuwe ik pasten en daarom besloot ze deze te verruilen voor lange koperkleurige manen.

”Het blonde haar herinnerde me te veel aan Barbie en daarom heb ik deze prachtige kastanjebruine kleur genomen. Ik ben er erg blij mee.”

Verschrikkelijk drama voor Connie Witteman: “Het maakt me verschrikkelijk verdrietig”

Is Barbie weer terug op Nederlandse bodem?