in

Niet leuk: vanaf deze week ga je opvallend meer spinnen zien en dit is waarom!

Slecht nieuws als je bang bent voor spinnen: Het is weer de tijd van het jaar dat de mannetjesspinnen uit hun holletjes kruipen en op zoek gaan naar vrouwtjes om zich te kunnen voortplanten.

De herfstperiode is altijd te tijd dat de insecten zich voortplanten.De mannetjes spinnen worden de de vrouwtjes uit hun donkere schuilplekken gelokt.

Lees ook  Andreas ziet 15-jarig meisje dat omringd en s*ksueel lastiggevallen wordt – dan doet hij wat niemand anders aandurft.

De vrouwtjes spin lokt via een feromoonspoor de mannetjes spin in hun web. Feitelijk gezien betekent dit dat we deze periode meer spinnen zullen zien.

Niet leuk als je bang voor ze bent, maar gelukkig kunnen de spinnen in Nederland ons geen kwaad doen. Je hoeft dus niet te vrezen dat de beestjes je bijvoorbeeld bijten.

Lees ook  Wauw, heb je de knappe vrouw van Jandino Asporaat weleens gezien?

Spinnen hebben een verfijnde smaak en zullen niet snel op je afkomen omdat ze mensen niet lekker vinden.

Uiterlijk
Spinnen hebben gewoon hun uiterlijk niet mee, wat ze voor veel mensen angstaanjagend maakt. Gelukkig bestaan er genoeg tips om de achtpotige vrienden bij je uit de buurt te houden.

Nederland gaat flink meer betalen aan de EU: bijdrage gaat met 75% omhoog

Met dit “Vershoudfolie Bal” spel ga je tijdens Sinterklaas of Kerst samen met je gezin of vrienden zoveel plezier aan beleven!