in

Niemand op het huwelijk weet wat ze onder haar jurk heeft verstopt: dan ruikt de hond het en beseft dat er iets heel erg mis is

Vaak is er een reden als honden zich vreemd gedragen – en er is genoeg bewijs voor de theorie dat honden het kunnen voelen als er iets mis is.

Dit verhaal is daar een uitstekend bewijs van. Tijdens een bruiloft in Nigeria geloofde geen van de gasten dat er iets mis was … behalve één hond, die nu een held wordt genoemd.

Afgelopen voorjaar kwam een grote groep gasten naar een bruiloft in Belbelo, Nigeria.

De meeste inwoners van het dorp waren op de huwelijksfeest … maar ze hadden geen idee dat hun leven in gevaar was.

In het midden van alle festiviteiten naderde een jonge vrouw de menigte. Ze had een bom onder haar jurk verstopt – en stond klaar in het midden van de menigte om hem te laten ontploffen.

Lees ook  Ze lijkt alsof ze zwanger is met 10 baby’s. Dan toont dokter haar een scan en doet vreselijke ontdekking.

Maar een hond, waarvan men nu denkt dat hij bij een van de gasten hoorde, realiseerde zich al snel dat er iets mis was.

De vierbenige held schoot naar de vrouw toe – en viel haar aan.

“De hond stopte de jonge zelfmoordterrorist van het laten ontploffen van haar vastgebonden geïmproviseerde explosieven in een menigte van mensen op een bruiloft”, vertelt politiewoordvoerder Victor Isuku aan The Telegraph.

In plaats van het drama dat zich zou hebben voltrokken als de bom midden in de menigte was ontploft, ontplofte de bom ver weg van de gasten.

Lees ook  Man wil een pitbull adopteren uit het asiel, maar die weigert de zijde van zijn maatje te verlaten

Zowel de vrouw als de hond stierven – maar dankzij de moedige actie van deze hond bleven alle bruiloftsgasten ongedeerd.

Nu wordt de hond bejujbeld als een held, en het dorp zal het beest voor altijd dankbaar zijn dat het zichzelf heeft opgeofferd om hun levens te redden.

Honden zijn echt onze beste vrienden, en dit verhaal is daar maar weer een krachtig bewijs van.

Nu wil ik dit verhaal helpen verspreiden, om deze ongelooflijke heldenhond te eren, die zichzelf heeft opgeofferd en een tragedie heeft voorkomen.

Wij moesten lachen om dit leuke ‘gesprekje’ tussen de baby en de geit

Zwangere moeder filmt eerst echo – vervolgens beveelt de arts haar om de camera onmiddellijk uit te zetten